Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No, takže, pre mňa nie je doležité ako to urobím, ale ten výsledok. Nech si každý zvolí systém jemu blízky, kým si nebude ubližovať a dokáže to čo ja s mojim? budem iba rada, ďalší super nápad, s ktorým može aj mňa obohatiť.
jeeezis nie divene ale divne:-)))))) divene sme my
Tato Katusa je ako raketa rychla a este aj mudra!! :-)tak tu mas odpoved. ja neviem ani nemozem momentalne pouzivat hento malicke v hlave:-)))
pani nerozumiem tvojej otazke...ako na kazdej vysokej skole? myslis ako student???
nepotrebuješ, vačšinou technické školy sú menej náročné
pacite sa mi kocky vazne sa mi pacite..... taketo myslenie zboznujem! inak je to vazne divene...ze veci nie su take ake sa zdaju....ze skutocnost je uplne ina...vazne asi anonimita sposobuje vacsiu otvorenost..alebo co.
ale inak nevsimajte si moje filozoficke kecusky..to ja len tak..este hlavka vymleta po vcerajsku..panika pocula si moje auuu az k tebe??? jooj tak to nechci citit ale ze tak mi treba..
Kati tak kvietocky hovoris??? hmmm mas dobry system-taky decky...ale funguje...system odmeny-povzbudi k vacsiemu lepsiemu vykonu... len niekde mozes robit cokolvek....nepomoze to... su tam ine faktory s ktorymi nehnes alebo len velmi tazko a pomaly...tazky boj.
cujte,priatelky moje internetove-neviete mi povedat,ci na kazdej vysokej skole potrebujem ovladat cudzi jazyk?
tiez si myslim,ze clovek ma dost svojich starosti na to,aby sa zaoberal tym,co si o nom kto mysli :-)
A galaxia je dost velka,kto sa so mnou nezmesti na jednu planetu,nech sa paci-rusi robia lety do vesmiru aj pre turistov
No, ja sa nemám začo hanbiť, Bruni, já nie!!! Mne je to tak tridsať čo si kto o mne! Aby ste vedeli všetci, tak toto som ja. A normálne, v tomto veku....
to au som pocula az sem