Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Joj Brunuša, tak ty už zase začínaš! Si tam hoď niečo umeleckejšie: Gyzela a tak, však niečo vymysli, nie sviňa. C
no este ze som tu sama-zase sa tu nahlas rehocem
raz, ešte také krpaté dievčatká zo strednej sme boli na chate. Diskotéky, zebry, diskotéky, jajajáj, no, a prišli sme na tu provizórnu chatu, samozrejme v stave multiplex, ľahli sme na postel. Lenže tri by sme sa na ňu nepomestili v klasickej polohe, tak na kríž. Ráno som nevedela chodiť, spala som skrčená a stále na jednom boku. Ale boli zebry, tak všetko v poriadku, čo!
ja si dam po vcerajsku KRAVA a za meno este neviem aj ked aj SVINA by sa hodila :-)))))))))
a tak Lev je dobre znamenie co chces- si drava! ides si za svojim a silna! a haro mas asi tiez dobre :-)))
tak ja si dam (pred meno)pani somarikova
ja som lev akedze som bola zvedava (boze,este sa k tomu aj priznam) na nieco,co som sa dnes dozvedela-hrabala som sa v egyp.horoskope a tam som Thovt(Toth)
No tak si ho tam dopíš, no. Čo ťa po titule, samé báchorky!
nasa skromna panika!!! titul si mozem dat aj ja..nejaky zo zvieracej rise :-))))
aj ked k bakalarovi mi asi za meno nedaju NIC