Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
fakt? tak to ja teda den po opici vobec nemusim....ale vtedy sa aspon fajne vyspim v jednej neidentifikovatelnej polohe :-)))) a rano som stuhnuta nemozem sa ani pohnut :-)))) to som aj ja zvedava ake znamenie je panika..
no chcem ist studovat.minuly rok som skoncila dialkovo strednu (nie som dement,to bola uz moja druha) a dost som na seba nastvana,lebo som necakala,ze mi to tak pojde-stravila som tam 3 roky,to som uz mohla byt bakalar.A to ma stve.Chcem titul pred menom aj za menom:-)))
Človek može zauvažovať, ako asi vyzerá ten moj deň po opici. Nuž som.... a ešte aj... no a tak nejak.
panika, tvoje znamenie?
trochu som zaliezla do horoskopov,musim si vas prestudovat
Neviem, asi som čudná, ale ja sa najlepšie cítim deň po opici. Som taká paralizovaná, že vymýšľam ešte vačšie blbosti. Ale, baví ma to!
ale Katuska prestan sa uz vychvalovat!!! :-))))))) ved mi tu vsetci vieme aka si uzasna!!!! cmuk
Panika, ideš študovať, či čo?
No a Mária, to je moje birmovné, Bohom milovaná.
Brunuška, ja vobec nie som rýchla, ale múdra som. Meno Katarína znamená aj múdra a čistá.