Chcem si umyť ruky

SHAKTI

a mis.nenavid ma kolko chces,kludne ma nenavid-ak ti to zachrani zivot tak to znesiem a vsetci to robime len preto,ze ta mame radi a zalezi nam na tebe.Ibaze to uz ty v tomto stadiu choroby nie si schopna chapat- docvakne ti to az po lieceni. Vela stastia.

SHAKTI

ccc mas pravdu,jasne mozes kludne nazor vyjadrit-vsetci si tu vyjadrujeme co chceme...ibaze!
Pokial sa k nej budeme spravat milucko,hladkat ju,drzat za rucku kym ona zvracia...co dosiahnete??? Nic! Ale kludne skuste... Skusali to uz mnohi a neraz a pokial ona nechce...

SHAKTI

mis.neurobis to a mna tymto nedonutis citit sa vinna. Ibaze to ona prave chce-aby sme ju vsetci lutovali-aby sa mohla utvrdit v tom,ze to co robi neni az take zle-ibaze ono to zle je.lencok ma pravdu len to pise krajsie.

katty19

vieš, myslím že guráž na liečenie vychádza aj z veku, ale možem sa aj mýliť;
chcem povedať všetkým zúčastneným v tejto téme, všetkým domácim: ak tu príde niekto nový, je jasné, že má skutočné problémy, inak by tu neprišiel, si myslím, preto trpezlivosť, trpezlivosť a trpezlivosť:)

ccc

mňa to dole neťahá,ja si len myslím,že ak je mis bulimička tak je dosť psychicky labilná a v určitom rozpoložení mysle proste môže nastať skrat a pod vplyvom afektu si môže niečo urobiť to je všetko,snaď tu vo Vašej téme si môžem dovoliť vyjadriť svoj názor,alebo nie ?
majte sa krásne

katty19

ccc, máš s takým niečim skúsenosť? myslím, že je dobré sa do takýchto problémov oprieť mnohonásobne, od viacerých ľudí, ak to teda ťahá dole, viacerých nás to nestiahne až tak ľahko