Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a mis.nenavid ma kolko chces,kludne ma nenavid-ak ti to zachrani zivot tak to znesiem a vsetci to robime len preto,ze ta mame radi a zalezi nam na tebe.Ibaze to uz ty v tomto stadiu choroby nie si schopna chapat- docvakne ti to az po lieceni. Vela stastia.
Ak sa mozem pridat, mishka nie je bulimicka, ma opacny problem. Ja som z tej temy tiez.
ccc mas pravdu,jasne mozes kludne nazor vyjadrit-vsetci si tu vyjadrujeme co chceme...ibaze!
Pokial sa k nej budeme spravat milucko,hladkat ju,drzat za rucku kym ona zvracia...co dosiahnete??? Nic! Ale kludne skuste... Skusali to uz mnohi a neraz a pokial ona nechce...
ccc, veď ja som ťa nešla uraziť, joj, som sa iba spýtala:)
mis.neurobis to a mna tymto nedonutis citit sa vinna. Ibaze to ona prave chce-aby sme ju vsetci lutovali-aby sa mohla utvrdit v tom,ze to co robi neni az take zle-ibaze ono to zle je.lencok ma pravdu len to pise krajsie.
vieš, myslím že guráž na liečenie vychádza aj z veku, ale možem sa aj mýliť;
chcem povedať všetkým zúčastneným v tejto téme, všetkým domácim: ak tu príde niekto nový, je jasné, že má skutočné problémy, inak by tu neprišiel, si myslím, preto trpezlivosť, trpezlivosť a trpezlivosť:)
mishka tu uz asi neni...ale bola by som rada keby sa ozvala, mozno jej ty katty aspon trosku pomozes
mňa to dole neťahá,ja si len myslím,že ak je mis bulimička tak je dosť psychicky labilná a v určitom rozpoložení mysle proste môže nastať skrat a pod vplyvom afektu si môže niečo urobiť to je všetko,snaď tu vo Vašej téme si môžem dovoliť vyjadriť svoj názor,alebo nie ?
majte sa krásne
miška, najprv mi povedz, koľko máš rokov, aspoň rozmedzie, ak chceš
ccc, máš s takým niečim skúsenosť? myslím, že je dobré sa do takýchto problémov oprieť mnohonásobne, od viacerých ľudí, ak to teda ťahá dole, viacerých nás to nestiahne až tak ľahko