Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ccc

dievčatá ale ved práve o to ide,že už sa s touto myšlienkou pohráva tak dlho a vy nemôžete vedieť,či a kedy nastane alebo nenastane taký skrat a preto si myslím,že nie je dobré ani rozumné takýmto spôsobom prilievať olej do ohňa.
a keď na ňu treba byť tvrdší,ok súhlasím,ale nech je to niekto kto ju okamžite môže chytiť za ruku a odviesť tam kde jej pomôžu,ale takto cez net s niekým v takomto rozpoložení mysle diskutovať ?
už sa opakujem ale zdá sa mi to veľmi nevhodné a môže to urobiť viac škody ako osohu,ale ako myslíte

Dee

myslim, ze by sme mali zacat "hovorit" o inom. Tymto jej nepomozeme. Prajem jej stastie, aby nasla niekoho,kto jej vie realne poradit

Takze aky ste mali den?

Dee

poviem ti pravdu nici ma to. Ale musim si zvykat, pretoze budem mat dost takych klientov v buducnosti. Bude to lepsie len v tom, ze ich budem vidiet nazivo.Najradsej by som isla za nou, prefackala ju, pobalila a poslala do Pezinka. Slubila mi , ze po maturite tam zajde.
Poznam niekolko dievcat s ppp, ktore sa pokusili o samovrazdu:o(

SHAKTI

nie nepretrhne-verte mi.Baby s ppp sa maju velmi radi na to aby to ukoncili naraz-oni sa zabijaju postupne,pomalicky a zabijaju aj vsetkych okolo,ktori sa jej snazia pomoct. Ziadne jemne-to nic nevyriesi.A myslim,ze aj v jej okoli,je ktosi ako ja- a tiez ho nenavidi a tiez nechape,ze sa jej snazi len pomoct.Majte sa. skusajte to dovtedy kym vas to neznici. Dee to skusa 2 mesiace a uprimne Dee-nenici ta to? ked vies ze jej nepomozes?ze tvoja snaha je marna?