Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

lencok

tak ak budes tieto riadky citat miska tak zacnu konat, je najvyssi cas...a my budeme drzat palce, myslim ze nikto ti tu nikdy nechcel zle, clovek sa ti snazi pomoct, ale ten najdolezitejsi krok musis urobit sama, a ak to raz prekonas, uvidis aku silu v sebe najdes...tak pevne verim ze pojdes dalej a konecne budes sama za seba zodpovedna, neboj sa zodpovednosti...

nattka

A tiez viem ze mishka sa uz o samovrazdu raz pokusila, urcite je toho schopna. Dievcata my ju v nasej teme pozname viac vieme, kolko cesty uz usla.Idem s kamoskou von tak sa majte.

SHAKTI

ale tu nejde o samovrazdu-ale o uplne cosi ine! Toto je zavislost.. ok.nejdem vysvetlovat,len ten kto zazil vie o com to je a o co mis.ide.Bojujte za nu-kym vas nezacne tahat dolu.

SHAKTI

ccc suhlasim-ale mis.je tu stara firma,tazky pripad,ktoremu sa vsetci snazime pomoct-skusali sme to najprv po dobrom..ibaze to nejde!

ccc

proste som si čítala vaše príspevky a začala som mať pocit,že sa to neuberá dobrým smerom,a ľudí kt.spáchali samovraždu som poznala a odvtedy mám z takýchto vecí a slov strach,pretože niektorí kt.takéto veci hovoria to aj myslia vážne a preto si myslím,že v istých okamihoch nie je dobré a šťastné situáciu vyhrocovať,pretože nikto z nás nevie,čo to stým druhým človekom v skutočnosti urobí
to je všetko

lencok

mishka by potrebovala realne niekoho vedla seba kto by jej pomohol, takto cez net sa nic nevyriesi, na to som uz prisla, chcelo by to niekoho kto by pri nej stal, nechapem akoze to niekto v jej okoli este nezobral silne do vlastnych ruk...asi je to tazke, ale podla mna by mala byt hospitalizovana a keby chcela vela by sa tym vyriesilo...

SHAKTI

a mis.nenavid ma kolko chces,kludne ma nenavid-ak ti to zachrani zivot tak to znesiem a vsetci to robime len preto,ze ta mame radi a zalezi nam na tebe.Ibaze to uz ty v tomto stadiu choroby nie si schopna chapat- docvakne ti to az po lieceni. Vela stastia.