Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dee aj ja som si s miskou pisala cez icq, skusala som jej poradit, ale nikdy to nevyslo...aj slubila, ale nemalo to efekt, jeden den je plna odhodlania, iny den je uplne na dne...myslim ze my to tu aj tak nevyriesime, potrebujeme realnu pomoc, cloveka ktory bude vedla nej stat.....a presvedci ju aj na hospitalizaciu...dufam ze jej taky pride do cesty co najskor alebo druha moznost sebauvedomenie sa, ale viem ze je to tazke
uplne suhlasim s Dee a neprehnala som to!
ja som sa pokusila o samovrazdu a ona nad nou uz velmi dlho uvazuje a teraz mozno staci aj jedno jedine slovko a moze sa ta strunka pretrhnut.
shakti ja chapem o com tu hovoris, takyto nazor mala aj brunuska, pravda je ze najvacsia lutost je sebalutost, preto cloveka s takouto chorobou treba skor vyhecovat...ale jemne
no ti co ju tu uz poznaju vedia- len tolko ccc. ako vies ze sa o nu pokusila? pozna ju tu niekto osobne-chod sa na nu spytat do temy-anorexia/bulimia.
lenze ona toto tu pise kazdy tyzden! tyzden za tyzdnom a nic neriesi-nepokusa sa o nic-vyriesit to! Ja jej velmi rada pomozem,aj ju pohladim-ale iba vtedy ked tu pomoc bude skutocne chciet!
nooo, je tazke sa vyjadrit. Poznam Misku cez skype aj cez sms uz asi dva mesiace(mozno aj menej) a tieto myslienky ma odkedy ju ja poznam. Snazila som sa jej navrhnut mozne riesenia, ale ona vzdy zacne:dobre, ale....Skusala som ist na nu aj milo aj som na nu uz nakricala.
Je pravda, ze by na nu trebalo ist trochu direktivnejsie, ale moj pocit je ze shakti to uz prehnala. A najdoleztejsie je aby bol pri nej niekto fyzicky a drzal ju za ruku potom, co jej otvori oci svojou direktivnostou.Miska je velmi citliva a ked je na nu niekto ostrejsi, tak je potrebne aby bol aj pri nej. Ona uz nerozmysla za seba, rozmysla za nu ppp.
kto sa už raz pokúsil o samovraždu, nech tu príde! pokiaľ dobre viem, základ je, aby to všetko aj prežila! ak dnes sa niekto pokúsi o samovraždu a ono ho to zabije, zajtra už nič nebude riešiť, lebo bude finit! prežiť to, je hlavné!
SHAKTI a ty ako môžeš vedieť o čo jej ide ? veď niekedy vo svojich pocitoch sa nevyzná ani konkrétny človek.ja viem,že ju chceš vyhecovať a pomôcť jej,len si myslím,že práve teraz nie je v takom rozpoložení mysle aby bola schopná reálne to zobrať.
a keď je pravda,že sa o samovraždu už pokúsila,nenaťahujte strunu,lebo neviete čo sa môže stať,len toľko
katty19 prestan dobre? od vcera chapes veci uplne inak-nie som nahnevana-spytajte sa psychiatrov ako sa lieci zavislost-ci sa s nimi maznaju - ako to chcete riesit vy dve- nie! Tak sa maznajte- pretoze ak teraz nespacha samovrazdu-tak ju coskoro jej choroba aj tak zabije-pokial sa nespamata- a o to sa pokusam. Ale vase metody su zrejme lepsie-tutuli - mutuli-jasne! viem ako dopadnete.
áno, nevieme, kedy to cvakne, zvolniť tempo...