Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no, miška, som tu, neviem nič o závislosti, popíš mi to, nebudem ťa ľutovať, nikdy som to nerobila, chcem si to iba vypočuť a sama posúdiť, ak si ešte tam
a nech je tu opat veselsie, noze miska aj ty napis nieco pekne, co ta za posledne dni aspon trosku potesilo
mishka to boli silne slova...nenavidim vas...napisala si to preto lebo si nestastna, myslis ze kazdemu je lepsie, len ty sa na tom tak zle, ale keby si lepsie otvorila oci, zistila by si ze kopec ludi ma problemy, len su ochotni bojovat...co viac ti clovek mohol na tomto fore ponuknut ako pochopenie, odhodlanie, silu bojovat, ale akosi to nevyslo, kde je chyba...preber sa konecne
Shakti, jasné, že všetkých ťahám dolu len ja!!!! Milión ľudí tu píše o smrti, sú tu témy o samovraždách, ale všetkých ťahám dolu len ja...Ale vďaka aspoň za vyhecovanie, že mám spraviť to, čo chcem! Na čo myslím celý deň.....Teraz mám to pravé odhodlanie..a nebudem čakať ani minútu..zbohom..
mudra zena tato lencok! :)mam ju rada!
Kludne mis.nenavid ma-mne neublizis-tak ako sa o to pokusas ludom vo svojom okoli. Skor svoju silu zameraj na vyliecenie! Kludne ma nenavid-to je dobre-naser sa a zacni bojovat!
a katty uz sme sa vela krat pokusali....mishka musi prist na to sama
mis.tahas dole vsetkych- ty si neuvedomujes ako posobia tvoje depresivne reci o smrti na inych? vsimaj si aj inych ludi - nielen seba- len JA A JEDLO! Nic ine neexistuje ze??? To ako trpi tvoje okolie- tvoja rodina-vsimni si to! Lenze ty uz nic ine nevidis,pretoze toto uz ty nie si . Zavislost katty19-mas s nou skusenost??? Ja ano a preto viem,ze mis.netreba lutovat ale ju poriadne nasrat a vyhecovat,nech sa uz preberie.Zavislakovi nepomozes pokial sam nechce!!! Nech sa paci... Tento boj s mis. nikto nevyhra.
Nenávidím vás..........
ale preci mishka, nie si silnejsia ako ta choroba, to sa chces takto vzdat, preber uz za seba konecne zodpovednost...sakra bojuj, si na tomto svete preto lebo tu mas byt, je to skuska, ktora ta nesmie polozit, keby si sa chcela vyzdraviet, budes suhlasit s hospitalizaciou