Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

tak už som tu, kúpila som si laky na nehty a bola som na pive, zároveň som skočila aj do tej knižnice, krásne knižočky Rok vo zvykoch nášho ľudu a Slovenský folklór. ešte by sa mi šikla báseň o slnku. damaxy, nepomožeš?:)

pančitka dolorez

Krasny dnik :))
vidim, ze mate uz..tak este krajsi. som utahana ako kon a spalena ako prasa..no fajn-som cele zoo-len v zoo asi nemaju domace zvery...Deti dopadli celkom fajn..z 13 druzstiev na 5. mieste..ti co boli treti, mali o 5 bodov viac..:(( ale co, hlavne je zusactnit sa ..idem pod sprchu, natriet ruky a chvilu spat

gomez

neznáma dáma, pravdu vravíš, sám by som to lepšie nenapísal.:)) Ja som si dal na obed fazuľovú polievku a lángoš:))) smrdím ako kanál:)))máme tu jedného staršieho zamestnanca, už slabo počuje, tak mu musím kričať priamo do ucha. Teraz si však držal odstup:))))))) o to viac som musel hulákať:))))))) nechcete šakaliu pusu? Cesnak dokáže preveriť charakter:)))))))))) Večer na focíku zaútočím zákerne, chemicky...

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))))))
na melodramu som macher este viac na dramu! :))))))))))))))))))))))) pride cas aj na dramu,treby vyckat...Dockaj casu ako husa klasu gomco! :)))
nie nie robosi su uz nastastie dalej...chytala ma migrena z toho hluku,tak boli taki laskavi a zacali konecne robit to preco su tu :))))))))))))))))))))))))))))