Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

pocuvaj gomco ty si co zo mna srandu robis??? :))) co som ti dnes spravila??
:)))
no a uz sa to tu plni nadhernymi bohynami-gomco si uz madli ruky :))))
tak ked zautocis chemicky-to budes sam na ihrisku a to som teda zvedava gomco ci das aspon jeden gol!!! :))))))))))

damaxy

moj syn raz si dalv hoteli cesnakovu polievku a odvtedy uz som mu to nedovolila vcera sme ale mali langose s cesnakom ale neviem co to bola za polievka smrdel nam dom vsade kde chvilu bol aj na druhy den.Kedze som ja polomadarka ja cesnak palivo lubim ale to to bola sila to bol asi cesnak medvedi pokrizeny s cesnakom nenavistnyma neviem akym to neslo vyvetrat takze z toho plynie ponaucenie na BS si uz nedame cesnakovu polivku Katty ty hadam vies co je BS kedze si domaca

damaxy

tototototo a hovorim kto nepoznal svoj hlad ten nepozna dobre jedlo.Ked pozeram po ludoch to kazdemu visia z brucha take mastne kozky ako sa u nas doma hovori tuku za jeden az dva kyble nosia

damaxy

slnko slnko slnieckove slnko co na nas zhora hladis neporadis kde vziat basnicku malicku nenosis ju niekde napisanu na tricku?To asi nie je ona

damaxy

tak takto ja varim dobre a chutne aj ked teraz uz ich trochu vyhladujem ale nefrflu lebo ma maju radi a ked niekomu nechuti tak len poviem to jedlo je chutne dobre s laskou pripravene a ty mo moja moje nevies co je hlad hes od stola a ked to zanesiem psovi aj laby si oblize a ten mam ma aj najradsej