Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no a to je čo, akože?
Katty kup mi po ceste boze cabernet sauvignon dobre drobne mam
počkať, to bez detičiek, ti šiši? s nimi dvoma, tvoj pes by dobrechal, si píš! hentá krpatá nemá žiadny rešpekt pred zvieratami, ach jáááj, včera ma prišiel henten volať, nech sa idem smiať na niečom, tak som sa musela postaviť a celkom schválne smiať, lebo si to želal, že on ani domov nejde, lebo sa ideme smiať a on čosi doležité premešká
a mozno pride aj kuzelnik a idem vonku ved ja tam mam kavu takze pozdravujem shakti opalenu do bronzova,katty ktor8 sa trapi nad basnickou gomeza ktory zehli dres a papa haslerky a paniku ktora neviem jde je a ethel a ostatnych ktori sa mi do tohto okienka uz nevosli a dala by som si pohar CV
a nerehli sa tolko a daj si plavky ak chces manzel neni doma zatial ale pride a to potom sa oblecies ani flinstonovci nie su doma
vsak prid ale decka nie tu je na skapanie horuco prid sama a dovolim ti aj zakladat ohen vies aky
gomez a to kedy hrate ved je teplo velmi ved to okrem ineho neviem kolko mas rokov si mozes ak mas viac uhnat nejaky infarkt a ak nemas vlasov tak rozhodne nieco na hlavu nejake mokre tricko od divacky,no co to ja tu pisem ale no ved je uz dospely asi...
damaxy, a čo keby som prišla? zachvíľu tu mám decká a to akože....
gomézko, nič? počkaj, ako ťa hlasovo obnažím:) budeš mať chuť skočiť do rybníčka, nechceš?
pojdem katty a ake dlhe to ma byt a slnkio ako co?
daj mi aspon nejaku predstavu slnecny den? alebo niekde kde je vela slnka alenbo konkretne len o slnku ako takom pojdem sa hodit na terasu a vezmem nieco
no dobre, dobre, dobre, rozumiem....