Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

damaxy

No veru len Katty chod do kniznice lebo cele leto bude inventarizacia,ani som nevedela ze to tak dlho trva za mojich cias sme to mali za trii dni a v celom OD aj s poupratovanim a vymenou veducich a to bol socik a vtedy bola ina pracovna moralka.Neviem aka je teraz lebo odvtedy som nenuchla k praci ako zamestnanec

damaxy

gomez moj muz hovori ze dievca sa nemusi az tak dobre ucit.Dolezite je aby bola pekna a dobre sa vydala.Lenze dobre sa vydaju zasa len tie mudre,ale naco to vysvetlovat.Lebo mudre maju predstavy ako vyzera dobry zivot a dobry muz....a viac nepoviem

katty19

ahojte:) dnes som doma, no mám za sebou okresné mesto, nejaké papierovačky a vybavovačky, sakra, nebyť tam, ani si daňové zúčtovanie neurobím, len dnes som si to ujasnila, do konca júna...
zachvíľu padám do knižnice...

gomez

šakti, 11:53 si zahrala melodrámu:))) Veď ja viem, že to vy sa potrebujete o niekoho starať, k niekomu sa pritúlkať. A preto vás máme radi, ako vám na nás záleží:)

gomez

šakti, nezdržiavajú sa tí roboši niejako podozrivo pred vami? Nemali byť náhodou už pred 2 týždňami na konci ulice?:)))
Stavím sa, že aj plavky máš detské:))))))

shakt

no ja to idem skusit-som zvedava ako ma ovali vo dverach a zastrci spat to hnusne teplo-rozdiel aspon 10 stupnov...ani mne sa moc nechce...mam tu chladnucko :))

gomez

šakti, nie si ty náhodou hérečka? Čo to tu skúšaš na starého piráta? Hou hou, hou hou, pôjdeme až za obzor:)))))