Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no ja si veru obleciem plavky len ako sa odlepit mam tu taku pohodu pisem si citam pocuvam si popijam si a je mi dobre som sa asi dobre ucila chi chi chi uz len nejake cervene vinko a ...ani neviem co kto mi poradi?
obliect plavky a ide sa so mnou do bazena!!! uz aj!!sup sup sup..gomco neodvravat-musis mat plavky!! :)))
som rada gomez ze si to tak prijal si moj clovek vies ako to myslim ale vies
mne dobre aj caj s medom aj medove maslo zmiesas maslo s medom na kasicku a najlepsi z malin a domaci jedine najlepsie z vyskumneho ustavu ale ten sme uz nemali dlho
:)))))))))))))ano, ano, keby som sa dobre učil, mohol som byť murárom:)))))))))
no ja som minule ochutnala v jednej hospode u nas pina coladu no........neznasam ked mi naleju do horsich poharov ake mam doma
jasne gomco J-ecok ti poziciam kolko chces,ale chcem vediet na co ich pouzijes!!!! :))) zasvinene nevracat!!
:)))
no neviem neviem gomco ci ti tvoju nepritomnost odpustime,o zienky sa musis starat,ako o kvetinky :)) nie prist raz za tyzden skontrolovat ci uplne nezvedli a nevyschli-rychlo "poliat" a zas zdrhnut!! :)))
damaxy to ako chuti kava s medom??? wow musim vyskusat!
Ja tomu hovorim niekedy ze mal si sa lepsie ucit a nemusel si tako citat:-}}
...minule som mal možnosť ochutnať med s čili papričkami. Chutilo to veľmi dobre.
to nemusim a nemam ti nieco ine poslat?To mas za odmenu?