Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
panculiatko sa uz tesi :))
este chvilu zmiznem äto je radosti, ze ?)..fakt som pripecena :)kupila som si 2 podobne hnede tricka..v prvom som sa pripiekla v zoo, v druhom teraz..je fajn byt opalene podla tricka -mam to po prvy raz v zivote..no ved vsetko je raz po prvy raz, nie , este sa opalim podla kratasov a podho do g.knihy rekordov ako blazon roka
v poriadku, ešte čakám na tie nehty na nohách, nech sa uchytí nový lačisko
a ešte niečo, šaktuška, gomézko, pančitka... šaktuška, s tebou sa budem chcieť čoskoro stretnúť, zrejme pojdem do tvojho mesta do nemocnice pozrieť švagrinkynu sestru, čosi nie je dobré, imunita, a pančuliatko, gomézko, vy sa tiež pripravte, hlavne pančuliatko, lebo tá ma ešte nevidela, ja prídem, si píšte ja prídem a ani ucho nevidelo, ani oko nepočulo:)))
idem uz na tu terasu lebo aj slnko zajde a kto potom napise basnicku
tak inak ja po slovensky rozumiem
ty prides ku mne na terasu a kupis mi po ceste ak sa ti bude chciet CV znacku som ti napisala a ano sme velmi dohodnutelne len na jednu stranu zapisanu to je dobre
no to akože, keď sa stretnú dve hotentotky, tak to takto vyzerá; počuj damaxy, detiská zostanú tu a ja pojdem tam, teda k tebe na terasu, ok?
Katty mam ta rada to vies dufam to stale plati
CV
no ja chcem mat pokoj a pes brese a susedia sa stazuju potom vies my mame par susedov a tak prid potom nehnevaj sa na mna ale tak nemam chut na deti stacia mi ked pridu nase dvojicky
šaktuška, kde si?