Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ale pustila, ethelka, pustila, toto je ale čosi iné, toto je ešte čerstvé, veď ja som predtým pracovala v zahraničí, je to o inom
katty na rok pojdeme so mnou sa bat nebudes ani ty ani tvoja rodina ani neviem kto lebo zoberieme sa viacere a ako som hovorila aj do toho lietadla sa nas nazbiera
to je jasné,že rodina sa o teba bojí..aj ty sa budeš o svoje deti báť,ja by som tiež moju dcéru nepustila:-)
tak ja aj aj, ale najma kvoli bezpečnosti, ešte by ostala rodina vo vážnom strachu o mňa, keby som sa pobrala smerom von mimo krajinu, nech by som išla kdekoľvek
azijská kuchyňa je samozrejme výborná,ale z finančných dôvodov navštívim BG:-))))
Belgicko, prepokladám, nuž ja mám radšej ázijské krajiny, tak zrejme tam by ma to hnalo, ale určite nie v tomto čase, ešte si možem dovoliť iba Slovensko, kvoli bezpečnosti
ja do BG-Kiten a strašne sa teším na jedlo tam..milujem BG kuchyňu
dovolenka? ešte neviem, ale nejako si to musím zariadiť. kam ideš ethelka?
didky až na dovolenke,tam kde ma nepoznajú:-DDD pre istotu,aby som niekomu nepokazila pobyt pri mori:-))))
a ja si nepálim ani ani, nemám toľko energie vystavovať sa slnku a potom pracovať:( a to mi je fakt ľúto