Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

pančita dolorezova

Ahojte lasky moje ♥
tak sa na kratky cas lucim, brat berie PC ..juj, povinna udrzba :)). Neviem, ako dlho nebude tu, ale ked tak hupsnem do herne :DD. Lubim Vas
♥♥♥♥&# 9829;♥♥

shakt

qui ak nechapes,tak asi ani nepochopis,skus sa zaradit a mozno pochopis casom...
inak caute bosorecky,ja tiez trpim v posteli..bleeee je mi suprovo!
:( takze sa ozvem len tak namatkovo..mam vas rada..
katty pochybovala si?? o mojej pravde? :)) obcas sa tu kazda z nas vysanti osamote-panči,katty,ja a minule dokonca aj Etka potiahla :)) zdravime do prace!my flákačky :)) ok idem za schulit do nejakej nebolestivej polohy a zahrabat do perin..

qiu

ahojte ľudia...zdá sa to tu byť v celku dobré len akosi som neprišla ešte nato o čom toto forum je :)...Vie mi to niekto v skratke povedať? Vďaka....

pančita

:D
tak sa mi podarilo zachrapnut..ale som unavenejsia ako predtym :((
ale to asi preto, ze som chora..fuj, mam teplotu. Nie som zvyknuta :´( . Ale clovek si zvykne na vsetko, zacal sa da v akomkolvek veku..o tri start..uz si zvykam..idem pod sprchu. Pa ♥♥♥
A ozaj -lubim Vas ♥

katty19

hneď sa cítim lepšie, neprídem si taká čudná, ja mám tento zlozvyk od skorého detstva, podobne ako neter, kámoška tiež

katty19

a pijem kávku a hrebiem sa vo vlasoch celý čas... ešte donedávna som nepoznala nikoho s týmto, no, ani neviem ako to nazvať, tak ale najprv kámoška, sedím u nej doma a nešla som pochopiť, ona sa tiež stále ískala vo vlasoch a pritom si to vobec neuvedomujeme, len to robíme, tak si teraz predstavte: vermut na stole pozeráme napríklad ružovú záhradu okolo nás behajú jej detiská a manžel a my sa tam hladkáme vo vlasoch a ani si to neuvedomujeme
no a druhá je moja neter, dokonca chce ísť aj do mojich vlasov keď pije z flaše...
ale predtým som bola sama a teraz sme už tri, chi:)

katty19

šakti mala pravdu, čo z toho už len vznikne..., panika v super nálade..., ale ponecháme ju zrejme častejšie takto samú, lebo sa to moc dobre číta, zvýšil sa moj kultúrny zážitok za dnešný deň o 10% a to je úspech, skutočne:)
dobré ránečko, aj ja vás mám rada, nielen panika:)

pančita

ak som dobre pochopila, tak Etka nam sluzi :ň. Alebo prave dosluzila ? tak prijemnu sluzbu, alebo prijemny dnik po sluzbe (vyber si aktualny stav) :D.Pa ♥