Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte lasky moje ♥
tak sa na kratky cas lucim, brat berie PC ..juj, povinna udrzba :)). Neviem, ako dlho nebude tu, ale ked tak hupsnem do herne :DD. Lubim Vas
♥♥♥♥ 9829;♥♥
qui ak nechapes,tak asi ani nepochopis,skus sa zaradit a mozno pochopis casom...
inak caute bosorecky,ja tiez trpim v posteli..bleeee je mi suprovo!
:( takze sa ozvem len tak namatkovo..mam vas rada..
katty pochybovala si?? o mojej pravde? :)) obcas sa tu kazda z nas vysanti osamote-panči,katty,ja a minule dokonca aj Etka potiahla :)) zdravime do prace!my flákačky :)) ok idem za schulit do nejakej nebolestivej polohy a zahrabat do perin..
♥♥♥♥ 9829;♥♥
:D
tak sa mi podarilo zachrapnut..ale som unavenejsia ako predtym :((
ale to asi preto, ze som chora..fuj, mam teplotu. Nie som zvyknuta :´( . Ale clovek si zvykne na vsetko, zacal sa da v akomkolvek veku..o tri start..uz si zvykam..idem pod sprchu. Pa ♥♥♥
A ozaj -lubim Vas ♥
včera mi písala damaxy, už je na dovolenke, práve včera doletela...
hneď sa cítim lepšie, neprídem si taká čudná, ja mám tento zlozvyk od skorého detstva, podobne ako neter, kámoška tiež
a pijem kávku a hrebiem sa vo vlasoch celý čas... ešte donedávna som nepoznala nikoho s týmto, no, ani neviem ako to nazvať, tak ale najprv kámoška, sedím u nej doma a nešla som pochopiť, ona sa tiež stále ískala vo vlasoch a pritom si to vobec neuvedomujeme, len to robíme, tak si teraz predstavte: vermut na stole pozeráme napríklad ružovú záhradu okolo nás behajú jej detiská a manžel a my sa tam hladkáme vo vlasoch a ani si to neuvedomujeme
no a druhá je moja neter, dokonca chce ísť aj do mojich vlasov keď pije z flaše...
ale predtým som bola sama a teraz sme už tri, chi:)
šakti mala pravdu, čo z toho už len vznikne..., panika v super nálade..., ale ponecháme ju zrejme častejšie takto samú, lebo sa to moc dobre číta, zvýšil sa moj kultúrny zážitok za dnešný deň o 10% a to je úspech, skutočne:)
dobré ránečko, aj ja vás mám rada, nielen panika:)
ak som dobre pochopila, tak Etka nam sluzi :ň. Alebo prave dosluzila ? tak prijemnu sluzbu, alebo prijemny dnik po sluzbe (vyber si aktualny stav) :D.Pa ♥