Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
jaj a este ma napadlo -nasla som ziadanku k lekarke, na 23.7. som objednana na ultrazvuk -musime dotiahnut tie nase terminuky (pripadne sa preobjednam -vymenim si s niekym termin) :DD. Tam som este nerobila paniku..tak nech si zvykaju :DD
Idem skusit spat..Brúúú
nespala som celu noc..ani teraz sa mi nechce..dufam, ze ma to chyti niekde v priebehu chodze a len tak odkvicnem. to bude paradicka :)). dieta uz mam doma..uz som kludnejsia :D
haf ♥♥♥
haf
HAF !
BUDICEK :DDD
..o par hodin mi zazvoni budik..:DD som zvedava, ako ma zobudi, ked este stale nespim...
Idem do postele, lebo aj Vam odnesiem spanok a to by ma mrzelo..Dobru noc
♥♥♥♥ 9829;♥♥
:DD mozno by som si mala vybrat pekny obojok :DDD
nejaky strasovy, aby sa ligotal..mam rada leskle veci :DD ..ako straka ::.:DD Rada sa pozeram, ako sa menia podla svetla. Toto nie je dobre...prestava sa mi to pacit..beriem knizky z Metra a idem si citat...mozno prave to potrebujem. Som taka rada, ze Vas mam. Nemozete si ani predstavit, co pre mna znamenate. dakujem ♥
v podstate -nikto sa ma nemusi bat..ja mam len plno blbych reci, ale som neskodna..fakt. Mozno sa raz naucim byt ticho a netrepat -bolo by to fajn, velmi by mi to ulahcilo zivot. No ved ono sa tie casy vratia...lusknutie prstom a cviceny pes si sadne :DDD.
..mala ma asi vybity mobil...do kelu-uz zase vymyslam somariny..starsia sa odtrepala k bratovi...ze by som sa aj ja ? kurna -otrasne ticho...inak uz spekulujem-co ked sa dostanem na dovolenke k netu a nikoho z vas nikdy nezastihnem ? :((( ved budem stekat po ludoch cele 2 tyzdne...neprijemna predstava-uz nikto so mnou nikde nepojde :)). Shakti -neopovaz sa zrusit svoju ucast :)).Na Teba nebudem stekat, neboj