Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

pančita

Shakti, ty budes moja spojka s virtualnym svetom ♥. Ta kniha maobohatila -citala som ju este v detstve..dnes, teda vcera som ju brala uplne z ineho uhla..tolko cisel som v nej nasla ( cisla maju pre mna vzacnu moc a caro ). blba klavesnica :((ä !!!!!!!!

shakt

No mne to pripada ako trema,alebo strach z davu.Mavala si taketo problemi aj pred tym?napr.v skole, pred skuskou??? alebo su prvy krat? mohli by ti pomoct aj homeopatika,ak je to take zle.

sunnysweetie

svadba..preco mas z toho taky strach???ved to bude super..alebo sa v kostole tak blbo citis?tak sa berte na urade :O)

shakt

prave preto ze to ma byt tvoj najkrajsi den v zivote,predpokladam ze sa vydavas s velkej lasky a preto ze to chces..ako to zvladnut?? ja neviem pozri vedla na muza ktoreho milujes,pozri do jeho oci a hned ti bude jasne preco s nim chces byt do konca zivota,ziadna uzkost predsa!ale radost a stastie,laska!
Nevnimaj tych ludi okolo vnimaj len seba a jeho!
Inak dobre ranko vsetkym-pančiatko chuda moje je bez pc,precitala uz celu knizku :)

svadba

Ahojte vsetci, chcela by som vas poprosit o radu. V septembri ma caka svadba a zacinam mat obavu ako zvladnut obrad v kostole. Uz pri pomysleni na kostol sa mi rozbusi srdce a lapam po dychu z obavy ci tam vydrzim stat. Trenujem kazdu nedelnu omsu ale vacsinou chytam vsetky uzkostne prejavy a ked sa v ramci uzkosti prepracujem takmer k omdlievacke tak dam rychlo drep a pockam si kym sa predycham, prekrvym mozocek a tym to ako tak prejde - ale neviem si predstavit ako by som sa dala do drepu pri obrade, alebo vysla von predychat. Je mi z toho do smiechu aj do placu zaroven. Tak vas prosim ak ste mali niekto podobny problem a prekonali ho uz teraz som vdacna za akukolvek radu ktora mi pomoze "najkrajsi den" prezit v pohode a s usmevom na tvari.

katty19

a čo tak stroho, šaktuška, dobru..., moja, o tvojej pravde sa pochybovať nedá, kde, prosím ťa, ty a pravda, ruka v ruke:)