Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shakti, ty budes moja spojka s virtualnym svetom ♥. Ta kniha maobohatila -citala som ju este v detstve..dnes, teda vcera som ju brala uplne z ineho uhla..tolko cisel som v nej nasla ( cisla maju pre mna vzacnu moc a caro ). blba klavesnica :((ä !!!!!!!!
caute lasky moje :DD
ako sa dnes mame ?
sedim v herni :DD
som len na skok-aby ste vedeli, ze este dycham :DDD
No mne to pripada ako trema,alebo strach z davu.Mavala si taketo problemi aj pred tym?napr.v skole, pred skuskou??? alebo su prvy krat? mohli by ti pomoct aj homeopatika,ak je to take zle.
prave preto ze to ma byt tvoj najkrajsi den v zivote,predpokladam ze sa vydavas s velkej lasky a preto ze to chces..ako to zvladnut?? ja neviem pozri vedla na muza ktoreho milujes,pozri do jeho oci a hned ti bude jasne preco s nim chces byt do konca zivota,ziadna uzkost predsa!ale radost a stastie,laska!
Nevnimaj tych ludi okolo vnimaj len seba a jeho!
Inak dobre ranko vsetkym-pančiatko chuda moje je bez pc,precitala uz celu knizku :)
Ahojte vsetci, chcela by som vas poprosit o radu. V septembri ma caka svadba a zacinam mat obavu ako zvladnut obrad v kostole. Uz pri pomysleni na kostol sa mi rozbusi srdce a lapam po dychu z obavy ci tam vydrzim stat. Trenujem kazdu nedelnu omsu ale vacsinou chytam vsetky uzkostne prejavy a ked sa v ramci uzkosti prepracujem takmer k omdlievacke tak dam rychlo drep a pockam si kym sa predycham, prekrvym mozocek a tym to ako tak prejde - ale neviem si predstavit ako by som sa dala do drepu pri obrade, alebo vysla von predychat. Je mi z toho do smiechu aj do placu zaroven. Tak vas prosim ak ste mali niekto podobny problem a prekonali ho uz teraz som vdacna za akukolvek radu ktora mi pomoze "najkrajsi den" prezit v pohode a s usmevom na tvari.
a čo tak stroho, šaktuška, dobru..., moja, o tvojej pravde sa pochybovať nedá, kde, prosím ťa, ty a pravda, ruka v ruke:)
dobré ránečko, vážení a milí, tichučká vám praje aj krásny deň, tichučká...:)
Dobru...
a vy, lásočky moje, ľúbim vás:)))