Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ved preto!!! Uz som sa zlakla ze ma za Katusu nevidno!!! :)))))))
zimny spanok je velmi dolezity...tento tyzden ho uzmam za sebou
Do prdele uz vo stvrtok???!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inak neviem ci sa nedocitame a nedopocujeme ze na colnici vypukla panika :))))))))))))))))))))))) a to hla tuto nasa milučka pančitka!
:)))
so tu este :DDD
asi uz pojdem...zijem, dycham, citam a myslim na vas. Lubim vas ♥♥♥♥ 9829;♥♥
vo stvrtok idem nadovolenku, dufam -ze sa sem este dostanem.♥♥♥
Tu sme kto! :)))ja nie som spojka panči ale brzda! :)))))))))))))) dobre ranko po neviem kolky krat, asi sa ukladam na zimny spanok, ci co :))))
katty s tou ludovou to bolo dobre!
:)))
ked som raz bola na svadbe svojmu kamaratovi,ten bol z toho taky nervozny chudak ze sa mu akosi vysmykla obrucka z ruky a rovno neveste do vystrihu a ta ho mala teda bohaty!! :)) no a jasne co ho v skratovej situacii napadlo ako prve??!! strcil jej tam ruku az po laket a hrabal sa jej tam pred fararom a plnym kostolom ludi az kym tu obrucku nevylovil!
:)))) jaaaj najlepsia svadba aku pamatam :))))
dpbreeee Katy, CAF -ako m,as?
boze ludia, kde ste kto ,
svadba, je to obyčajný úzkostný stav a trénuje sa takto: postupne si silou vole uvolňuješ svalstvo, sústredíš sa na pravé lýtko a uvolníš ho, na pravý sedací sval a uvolníš ho,...takto si postupne uvoľníš všetky svaly tela aj v stoji. Vlastne ide o prerušenie kontaktu s vecou, predmetom, ktorý úzkosť vyvoláva a sústredenie sa na svoje telo. Veľmi to pomáha. Keď som mala pred necelým mesiacom predstúpiť pred ľudí v múzeu, tiež som sa dosť obávala, ale toto cvičenie dodáva istotou. A okrem toho, netreba to brať príliž vážne, aj tak tam budeš najmilšia osoba, aj keby si si zcesty zaspievala slovenskú ľudovú:)
a am este cosi...az placem od smiechu, ale to dam do mailu.