Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

No ale, babušky moje, ja to qui vysvetlím. Vieš, qui, mňa to niekedy fakt žerie na tomto svete, fakt. A potom sa rýchlo stretnem z domu s dievčatami, trocha potrkoceme a časom naberám na pokoji. Často mi je špatne, aj do plaču, no chápem, že nie som výnimkou. Cítim sa sama, ale viem, že tam na konci ma čakajú priateľky. A časom vzniká priateľstvo o niečom. Inak si dovolíme písať kadečo. A prebrať rozne témy. To najdoležitejšie je uchovať slobodu nás, nášho prejavu a obnovovať princíp pokory, ktorá nás jediná zachraňuje.
Vitaj qui medzi nami:)

shakt

bracho jej robi na nom povinnu udrzbu,ale ona si k nam cesticku najde :)
dakujem Etka si zlata,ved to je to- ze poriadne ani neviem co, premyslam...lebo s tym mojim povodnym bez papierov daleko nezajdem :(ale inak vcelku by ma zaujimalo-ake povolanie by ste mi priradili,co by sa osobe ako ja
:)))))))))))) podla vas hodilo,v com by som sa mohla uplatnit- vypisujem anketu-prosim len slusne veci,dakujem :)))
bezkaj Etka domov...tu aj tak zkapal pes :))

ethela

Shaktuška,povedz čo,ja ti nájdem niečo čo ťa bude baviť:-)))) Pančuška nemá pc?? Ježiši to je des:-(
Dobre bobáčiky,idem sa rozlučiť a šup domov:-))) cmuky

shakt

jaaaaj no ticho tu asi trosku potrva kym pančuške nevratia jej zlaticko-pc :((ak sa neotrhne katty tak to tu vymre!Mne este trosku trva ten stav..a Etka pracuje ako diva :)) inááč sééérus moja! :)Neviem preco ma to dnes napadlo,ako fajn ze mas pracu ktora ta bavi...jaaj viem,lebo som si hladala tam cosi u vas a vlastne ani sama neviem co :(
dobre uz sa dekujem..

ethela

teda toto sa mi ani trochu nepači,že tu je ticho:-))) ňňňňušky,ano pracujem až do večera a zajtra mám nočnú,tak zase,teda možno ak sa podarí,napíšem.
A aby som nezabudla :Mám Vás rada!!!!!!!

pančita dolorezova

M♥♥♥♥& #9829;♥♥♥♥ ♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥
kurna..nemozem odist :´((
♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥