Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No ale, babušky moje, ja to qui vysvetlím. Vieš, qui, mňa to niekedy fakt žerie na tomto svete, fakt. A potom sa rýchlo stretnem z domu s dievčatami, trocha potrkoceme a časom naberám na pokoji. Často mi je špatne, aj do plaču, no chápem, že nie som výnimkou. Cítim sa sama, ale viem, že tam na konci ma čakajú priateľky. A časom vzniká priateľstvo o niečom. Inak si dovolíme písať kadečo. A prebrať rozne témy. To najdoležitejšie je uchovať slobodu nás, nášho prejavu a obnovovať princíp pokory, ktorá nás jediná zachraňuje.
Vitaj qui medzi nami:)
bracho jej robi na nom povinnu udrzbu,ale ona si k nam cesticku najde :)
dakujem Etka si zlata,ved to je to- ze poriadne ani neviem co, premyslam...lebo s tym mojim povodnym bez papierov daleko nezajdem :(ale inak vcelku by ma zaujimalo-ake povolanie by ste mi priradili,co by sa osobe ako ja
:)))))))))))) podla vas hodilo,v com by som sa mohla uplatnit- vypisujem anketu-prosim len slusne veci,dakujem :)))
bezkaj Etka domov...tu aj tak zkapal pes :))
Shaktuška,povedz čo,ja ti nájdem niečo čo ťa bude baviť:-)))) Pančuška nemá pc?? Ježiši to je des:-(
Dobre bobáčiky,idem sa rozlučiť a šup domov:-))) cmuky
jaaaaj no ticho tu asi trosku potrva kym pančuške nevratia jej zlaticko-pc :((ak sa neotrhne katty tak to tu vymre!Mne este trosku trva ten stav..a Etka pracuje ako diva :)) inááč sééérus moja! :)Neviem preco ma to dnes napadlo,ako fajn ze mas pracu ktora ta bavi...jaaj viem,lebo som si hladala tam cosi u vas a vlastne ani sama neviem co :(
dobre uz sa dekujem..
teda toto sa mi ani trochu nepači,že tu je ticho:-))) ňňňňušky,ano pracujem až do večera a zajtra mám nočnú,tak zase,teda možno ak sa podarí,napíšem.
A aby som nezabudla :Mám Vás rada!!!!!!!
panči ides!! :)))
HAFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
M♥♥♥♥& #9829;♥♥♥♥ ♥♥♥♥ 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥
kurna..nemozem odist :´((
♥♥♥♥ 9829;♥♥♥
qiu
tato tema je o vsetkom..o nas..ak chces, pridaj sa a bude aj o tebe, pa
Shaktulik
pekne si odlez, nech si OK. ♥