Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

Idem radsej aj ja.
Dobru noc Vam vsetkym prajem ♥. Uz nic nove nevyprodukujem, akurat naozaj zaspim :DD. a to nesmiem. Lubim vAs ♥♥♥

shakt

:))))))))) sa normalne obavam zanechat ta tu samu panči!!!! v takejto super naladicke!!! :)))) neviem neviem co z toho vznikne!!!
zeby panika?? :)))))))))))))))))))
sice ta velmi lubim moja,aj vas ostatnych ale drem do postele!
Dobru cmuk.

panika

a ty zlatko, nie ze budes vstavat o piatej !!! No no no..pekne spinkaj, lebo navigator musi byt krasny, aby nam babicky ukazali spravny smer :DDD

shakt

Len sa nesmej havinko,nesmej sa tu!! chachacha!!! Ja vstanem!!! to si pis !!! :))) a zobudim ta!!!!!!
nie ze ma vypnes a budes chrnet dalej!!! a potom to zvalis na mna!
:)) jaaaj moja - praveze nemozem!
:)) ale tieto dni proti tomu nemam sancu bojovat,tak aspon raz do mesiaca sa clovek naje :)))
dobre,idem spat,nech vstanem rano o 5,ked uz musim :))) /dokelu ty si taka blba SHAKTI!Nevies drzat hubu?? teraz musis vstavat rano o 5!! / :)))
cmuuuuuuuuk panči na cielko a sup do postele!! nech nemusim vstavat :)))
vsetkym dobru aj tichuckej katuske :))) booze toto je take slovne spojenie-ako panča a pedagogicky dozor,nehnevajte sa ale to vobec nejde dokopy :))))

panika

:D)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň