Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
fuuuuuuuuuuuuuuuuu kriste...som ani nedodychala ,ze aky je verdikt!! pripustene ci nepripustene??? to je otazka!! ako byt ci nebyt :))) katus aj keby sme boli nepripustene,my sa s pančou natlacime! :)))ozaj panči ako jazdis?? mam si nabalit aj nejake igelitove sacky???ako sa vies predbiehat?? smrt v ociach a tak?? :)))inak neviem preco som to precitala namiesto pripustene-pribrzdene :)))))))))))))))))
dobrý postreh, šakti, zapamatajte si, čo ja poviem, je svatá pravda, panči, ty a tu šakti ste dievčatká, lebo sa nahnevám!
:DD netrep, ty mas detske tricko so zirafou..ale so sefom sa nikdy nevadim..som dievcatko..hmatatelne :DDD
a opať a znova idem posobiť doležito a namyslene, som sa rozhodla
aaaaaaaale panči,s...na lekarku!
:)) ked tuto katus povie ze sme dievcatka-znie to sice dost eroticky:)),tak musime šéficu pocovat!cize sme male mile nevinne dievcatka :)))) tebe by to panči este tak mozno,horko tazko ktosi uveril,no ale mne???!!! :)))))
dakujem , ja som pripusrena :d. Si zlata, fakt dakujem ♥♥♥
mam hroznu klô avesnicu...zase sa cela zasekava, mam same chyby :(((
no tak ja vám teda poviem, ja som sa dnes rozhodla, že si k sebe pustím iba pár ľudí, ostatní majú smolu, hauk! vy patríte medzi pripustené
ze dievcatka, dnes mi lekarka hned po otazke ohladne veku vypisalôa ziadanku ana preventivku -nadorove markery :DD. Uz nie som dievcatko :DDD
Katus to bude asi vekom,ze nestihas moja,alebo mame my s panči sikovnejsie prsteky,vytrenovane! :))))))))))