Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ale tušíš:-))))))
ja absolutne netusim Etka o com točiš!
:))
(musím vypnúť pc...chce sa návšteve spať)
asi bude velká sranda:-)))))) a kedy sa to všetko bude diať?:-)))))) Budúci týždeň?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
:)) booze ty si ako Sherlock!!! :))
Nie nie,nepoviem,neprezradim!
Pre pančitku ak precita! Neboj,budem sa snazit aby ma Etka posluchala!!!aj ked teda to bude tazkeeeeeeeee,ale ja to zvladnem, slubujem!!!:))) ci tak si to nemyslela?? :))
Shaktuška..aha...takže ty mi nedáš milión?..Z toho mi vyplíva len jedna vec,že to čo sa na mňa chystá mi dáš ty! Teda ak mi ešte trošku logiky v hlave niekde blúdi,tak by si mala prísť?..:-)))))(ja som taká múdra)...:-DDD
:)
nie milion ti urcite nedam!si ho necham pre seba!!! :)ňňňňňňňňňň moj milionik,moj milacik! :)
jasne budeme cumiet vsetky tri :) aj ked asi na hviezdy neuvidime :)
plny byt Etka??fuuuu :))
Shaktulka,dobre si počula,plný byt...:-(A čože sa na mňa chystá?:-))))Idem zdediť milión? To nepotrebujem:-)))ňňňň
Pančuška,ty si myslíš,že mňa to nerozplakalo?:-))Ale fakt,uvidíš ako ti to tam dobre padne,keď budeš vedieť,že na ten voz čumíme každý večer všetky tri,prípadne ešte pár zvedavcov,čo by v tej chvíli chceli byť tiež pri tebe:-))))Zbožňujem ten pocit vidieť velký voz a vedieť,že ho vidia aj iní a pritom sú veeelmi ďaleko:-ňňň! Ak by sme sa už nestihli,prajem ti šťastnú cestu!!!! A super pobyt!Uži si to!!!Chď sa niekam zabaviť a odreagovať...a ak na diskotéke budeš vidieť na hviezdy,tak to znamená,že som tam aj ja so Shaktuškou!! (Inak plavčíci sú tam ňňň) :-DDD Nie že sa budeš pokúšať topiť:-DDD A nezabudni sa vrátiť:-))))A ozaj dostala si aj druhú a tretiu sms?:-))))
panči ahooooj :((fnuk...ale ved idem s tebou :) nie ze celu dovolenku stravis v bulharskej herni :))))
kto si da vyprazany patizonik? mnam zboznujem to :)tak ked nikto aspon mi viacej ostane :))