Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a ak toto čítaš, tak to nie o tebe, ale o tej ďalšej kámoške, ku ktorej som skočila neskor a zdržala som sa u nej pať minút:)
išla som ju ukľudniť, lebo si s mužom škaredo rozprávali pri obsluhe nového počítača a ja teraz iba dúfam, že toto číta:)
zážitky žiadne, vážení, jeden nafúknutý hrací balón, ukážky pirulet na živo a ušomraná na nervy kámoška za novým počítačom:)
mám masku na tvári a šakti na úteku
šok, vrrrrrr, čo sa to pýtam? to je trúfalosť, no poď ma zbiť, šakti, poď!:)
bola som u kámošky, tak už som tu
chceš rozprúdenie? daj, čo máš s mellom? to bol žart:)
jaaaj ludia ide nam to tu ako v lete na saniach :)) katus chcelo by to cosi! si kreativna osobka,cosi vymysli,rozprud nam krv v zilach, zodvihni hladinu adrenalinu.. :))
ale katuska ved predsa ty sama najlepsie vies,ze stres a shakti idu ruka v ruke :)) ze bez toho by som to asi nebola ja!
no ako? vidim,ze si nezabludila a nestratila sa!az mi je to divne ze si to zvladla bezo mna :)))
nejaky zaujimavy zazitok?? :)
šakti, nestresuj, prosíííím:)
Prepac katus zaspala som,dufam,ze sa bezo mna nestratis!!! :)) bez panči to tu dufam neumrie!! stražkyna temy si vzala dovolenku,toto nedopadne dobre!
:)