Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

katuska preco som odcoolovana???
prijemnu dovču xyxy :)
Tak ja idem spat :)) dobru..vsetkym aj Etke,pančitke, katuske a zvysku co tu na to kasle!

katty19

inak, polievočka, ty by si sa nám tu celkom hodila s tvojím nickom, bývaš často hladná? alebo potom prečo?

katty19

cool téma, sme cool témy, my sme už pomaly fakt odcoolované, ale hlavne šakti, tá je odcoolovaná najviac, chi

xyxy

Ahojte, lučim sa, ideme na dovolenku.
Katty, napisal som mail, teraz sa už fakt lučim a budem sa tešiť na naše rozhovory po návrate.

katty19

to asi damaxy na mňa myslí, dobre sa má, hviezda, pri tom mori a teraz xyxy, všetci idú k moru, všetci ma majú radi a tak som s nimi prepojená pri mori, lebo v sne bolo aj more, aj jazierká, dokonca vodopády, odpadnem

katty19

to bola veľmi ľahká erotika, moc ľahučká, ani ti to neviem opísať, najprv som bola v nádhernom prostredí, mala som oblečenú bielu košeľu a tá z ničoho nič zmokrela, bol tam mladý muž, mal úžasné sposoby, nevtieravé, to milujem, brala som ho, ani nebrala, som si myslela, že v tom sne iba prechádza, celý čas som si myslela, že iba prechádza, až kým som nevstúpila do jeho vily a tam sedeli jeho a moji rodičia a že zásnuby a nakoniec to bol princ, aj som počula, ako sa vyhlasuje moje meno za kráľovnú, ale neviem ktorej krajiny:)tak to je pecka, vám poviem, a tie sposoby boli naozaj krááááásne, až mi slzičky idú do očí:)