Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

:)))) ani taku malu marfušku??:))
katuska vo sne mozes byt cim len chces,prezivat co len chces a to je na tom take krasne a desive zaroven,pokial su sny krasne je to fajn :) noze prezrad aspon kustek :) eroticky?? :))

katty19

kde to z tej mojej gebeni vytiahlo podvedomie? (som múdra ako múdrejšia) to nechápem, ako sa to dá takto krásne nasnívať

katty19

ja ti dám marfušky! baby, ja, taký krásny sen, prisahám, nechcela som ho prestať snívať, aj budík som mala natočený, ale som po ňom iba šmarila a vrátila sa k snu, bože, to bolo, no ako vám to, no nááááádhernéééé, ja asi odpadnem; idem si urobiť kávu

shakt

jaaaj tu som,bola som kuknut panči co si mi poslala! dobra dr:)))))))
jasne panči,ked strelene tak poriadne!!! :)) ale uz idem aj ja, daka unava ci co...vrrrrrrrrrrrrrr
podme spat, 14:00 a my ideme spat ako deti v skolke:)))))))))) katus uz asi chrape,pocujem ju az sem! booze booze tak by som zle robila az by som plakala...hned by mala nejake fuziky a cervenym ruzom licka ako marfuška namalovane :)))

panika

ale k tym tielkam..kupila som som si 2 take, cosa k mojmu veku vobec nehodia :DD a nosim iba1 z nich..teraz vytasim aj to kriklave ruzove so zlatym napisom :DDD