Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

pancita

teda eTI, ROZREVALA SOM SA V HERNI PLNEJ PUBERTAKOV :((.takze kazdy vecer budem cumiet na velky voz :DD. urcite vuies, ze to on ma rozreval. Babulienky moje, velmi vas lubim ♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥.-
skusim sa este zajtra ukazat a potom uz asi az v bulharskej herni :)). () () ()

svadba

katy 19 - dakujem ti super rada - to by malo fungovat - strasne si ma potesila - istotne vyskusam

shakt - tiez dik homeopatika nie ale ten pohlad do oci milovaneho muza urcite ano

sunnysweeetie - fakt sa tam blbo citim, ale teraz ked viem ako na to, to bude istotne lepsie

DAKUJEM VAM A PRAJEM PRIJEMNY DNIK!

shakt

Dobre ranko :)
Etka ma pravdu panči :)ideme na dovolenkuuuuuuuuuuuu!jupiiiiiiii
pozorovat plavcikov!!jupiiiiiiii
:))
Etus az ti,ktorich som nevymenovala tu na to kaslu :)ty si bola vymenovana :)hej cosi som pocula ze mas navstevu :)a cosi sa na teba chysta :)))))))))))))))))
jaaaaj :))ked ja tak rada zle robim :))
no co katus dalsi erotikuš sen???
:))ja som celu noc niekam cestovala,boze ale som z toho unavena :)))

ethela

Shaktuška,ja tu na to nekašlem,len nemám čas....naozaj nemám...mám plný byt ludí,detí,nestíham variť,upratovať,nakupovať ešte aj na výlety chcú chodiť a ešte aj do roboty musím chodiť:-)
Pančuška......ty nám už ideš na dovolenku? Dúfam,že si už zbalená!:-))))A vieš čo? Bude ti tam vieš ako? Takto:ňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
A vieš prečo? Lebo budeš vedieť,že sme v myšlienkach s tebou,naháňame sa po pobreží,staviame pieskové hrady,sledujeme plavčíkov:-)))),a každý večer keď sa zotmie budeme všetky spolu(každá v inej časti zeme)pozorovať Velký voz!Panči,v tom voze si raz sedela,pamätáš? Stále ťa tam vidím s ladovým medvedíkom:-)) Preto ti tam bude ňňňň!!!!!!!