Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ahojte dievčence:) idem sa trocha prejsť, poďte somnou!
achooooj godzila :)))a katuska,boze boze vy ste take sikovne!!! :))ja sa tiez chystam,ale spat :))nahodka som napiekla kolacik a dve babovky a to vsio dnesna moja praca :))))))
pocuvat radio,sledovat spravy...nasa panika cestuje!!! :))
ahojte....Pančuška už je na ceste? Asi ano:-))
Ano Shakti,znelo to skoro ako godzila:-D
katuška,ja sa tiež chystám vysávať,ale neviem kedy:-))Najprv musím každého poslať niekam preč:-))) Prajem vám krásny dník♥
no áno, pochopila som, že človek musí najprv niečo zo seba vložiť, aby smel niečo vyžadovať, nehrať sa na fajnovku a makať, ukázať všetko, čo má v sebe a tak pýtať, nie sú to iba moje objavy, sú to objavy mnohých, ktorí museli preliezať cez vysoké steny, niekedy nadobúdam presvedčenie, že začínam byť vďačná
neuveriteľné, všetci sú preč, no nič, zneužijem túto tému pre osobný výkec, práve si mením svoj domáci kútik na niečo veľmi pekné a zase sa mám z čoho tešiť
šaktuška, ethelka, pančitka, mell, goméz, bobko, a ostatní:) čo robíte? ja už hodinu vysávam, ale prisám, mne nešiši:)
erotikuš sny sa mi nesnívajú na počkanie, vtedy sa stal zrejme záázrak:)
:)))
Dobré ránko, ako?
a na mna su zas ludia alergicky! :))))
co uz kazdy sme nejaky!
katusa sa zas kde flaka??sniva erotikuš sny,co?? vsetci dru na dovolenku,hrozne,tento narod... :))) a ja kazdorocne na "Maltu" :))) predplateny pobyt...