Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

Nuz neviem Etka,ked dostanem pozvanie.To akoze chces skusat na mne?? a preco?? ved ja som taka dobrucka!!aha! :)))))))))))))))))
gomčo serus,pekne pekne,len cicu tu zdravis,cooo?? a my ostatne sme pre teba nezaujimave???haaaaaaaa?

gomez

á jama hír! Achoj žabky! A obzvlášť panči! Teraz sa ti tá nespavosť hodí:))) len ty pekne prezraď dievčatkám kade si v noci behala a okukovala!:))))

ethel

Pančuška,to sa nemusíš v noci báť,pri najhoršom ti len dobre spravia:-))))No vidíš,že sú tam goood plavčíci:-DDDD a neverila si mi:-DDDDD Dúfam,že máš ešte oči na svojom mieste:-)))))A na liečenie pôjdeme spolu:-)))))
Shakti,ja som tu bola tiež sama ale deti ma stále vyhadzujú od pc,tak sem len kuk robím.Narastiem,keď zvýšim hlas?Hmmmm dobre vedieť:-))))))))vyskúšam:-)))*Kedy zase prídeš?:-))))

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))
nasa pančuška v akcii!!:))si to viem predstavit!na ziadne liecenie ta nepustime!!ak tak s netom:))))
neboj moja priblizime s Etkou, vyspehujeme,obkukame detaily :)))
len prosim ta tie starsie rocniky plavcikov neposialaj!Velmi pekne dakujem! :)))) nechcem vycistit zaludok:))ale fakt neviem na co to tu pisem ked tu uz nie si:)) nevadi!
v noci...ked ides spat,zavri ocka predstav si niekoho,alebo nieco- nejaku velmi good situaciu:)) a s nechutnym usmevom na perach sladko zaspis! :))))))))))))))))))))))))
Nooo este ze ste vsetci niekde a som tu sama..lebo mi asi siblo...rehocem sa tu ako narusena
:))) zrejme sama na sebe!:))))))))
Takze pravdepodobnost narusenia je dost vysoka!:)))))))))))))))))))))

panika

este mam asi 5 minut, hadzem len polhonoy kredit..deti striehnu .vraj pojdem na liecenie. Plna klavesnica je piesku :DD. naco ma sem pustil ? :DD
Mame sa dobre, uz som celkom opalena..plavcii bolipekni v akvaparku, mam take vzialene fotky treba priblizit :DDDD

panika

a ako to katy myslela, ze som zakomlexovana ? :DDDD. Dufam ze ten usmev tam platil..utiekla som z plaze, som cela od piesku..no proste panika v akcii :DD

panika

ludia, celu noc som bola hore..nemohla som spat..chcela som ist na net, ale bala som sa sama:((((
a videla som, ze tiahneme na Moskvu :DDDD