Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

pardoooooooon! oprava!!velmi sa ospravedlnujem! spolocnost ti robi predsa najkrajsia,najmilsia a najmudrejsia zena z tohto fora!!!!
:))

shakt

:))) jo jo jo,dobre rano stara mama ale pssst samusko! :)))))) Top secret a na dovod sa nepytaj, no som rada ze vies,stale ta citam,akosi si ostal sam opusteny v tej...teme :)

shakt

samko ty si prestan zo mna utahovat!! :)))))))))))))))))))))
ako keby si ty bol nejaky mlcanlivy typ-len sa nerob,dobre moj?? :)))

shakt

No samko teda!!! vrrrrrrrrr :(((((
ze nechcel??? :)))))))))))))))))))
jaaaj samusko ani nevies ako sa teraz mylis! mne ze sa usta nezastavia?? :)))))))))))))))))))) ved ja som dobre mile tiche ziena!
:)))vazne!!! :))) a ty co mas nove?? samusko teraz ti nieco prezradim,ty si moc inteligentny,ale pssst reakciu si nechaj prosim pre seba a nepytaj sa preco,mozno ti to trkne! iba napis ze ci vies,kto som :))
babenka je uz doma,snad sa ukaze

samko r.

Bože Shakti, teba by som za ženu nechcel. Tebe sa tie ústa nezastavia, ja by som sa ani ku slovu nedostal. Nič iné by mi nezostávalo, len sedieť v kúte a vŕtať sa v sporáku, alebo v nose:-)))). (myslené len v dobrom)

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
tak toto boli prispevky hodne Oscara!:)))))))))))))))))))))))))
Etka ty si mi cumela na prsia???
:))))))))))))))))))))))))))))))))
5minut kym som sa dosmiala a mozem pisat dalej,alebo nie?
boooze mne az slzy tecu..jaaaj :))
dobre si sa dorabala moja, fantasticky,nic som si nevsimla,len ze ma tvoj hafo obmotal a chcel uskrtit:)))))))))
aj ked nechapem preco,ked je to ona
booze zastavte ma niekto!!!
nekosim,nechce sa mi,ale za to som si uvarila zeleninovu polievku...
my ti to mame tak fantastikus vymyslene s kamoskou,ona sa uci vsetko na sebe a ja som jej psych. opora a potom ti to uci mna:))))))
cize ja sa ucim na nej! :)))))))))
pozorne sledujem jej vztah, tehotenstvo,problemi doma,jej nove recepty atd. :)
vsimla som si ze mas dve ruky :)))
skoda,prsia ti v tej bunde nebolo vidno :)))))))))))))))))))))))))))
este ze som to slovo sukaš precitala dobre,viackrat pre istotu :))) aby som si o nasej pančitke nahodou nepomyslela nieco nevhodne :)))))))))))))))))))))))
boze Shakti a tebe je co??????????
:))no nasa pančuška odskusala moju tequilu,ale asi tam maju nejake blafy,alebo nepriznala celu pravdu
164?? ja mam 172:)) dobre dobre prehovorila si ma,nie si malicka!!