Chcem si umyť ruky

shakt

Hej-si malinka,ale ked sa vraj nastves a zvysis hlas Etka tak narasties!! :)) Etka no a? ja vzdy spavam po obede ako male dieta,aj vcera:))))))))))))))))))))))))))))
tak co by si ty nemohla?? :)))))))

shakt

PANČUŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
BAF!!! :)) no uz som doma z vyletu, nezmokla som a som tu!
:)))) ako mas?? cica no hybaj uz domov nech mozme frcat na nas vylet!!! :)))a taaaaaaaaaaaakto silnucko som vcera stiskala ETKU!!
:))

panika

HAAAAAAAf
♥♥♥♥&# 9829;♥♥♥♥& amp;#9829;♥♥♥ 829;♥♥♥♥&a mp;#9829;♥♥♥b 29;♥♥♥♥&am p;#9829;♥♥♥ϖ 9;♥♥♥♥& ;#9829;♥♥♥

ethel

dnes malo pršať a krásne svieti slniečko:-)) Tak som sa prejedla,že sa mi oči tlačia.....žeby som si zdriemla ako malé dieťatko po obede?:-)))))Shakti,vyspinkaná?Čo sa ti snívalo? Inak dnes sa celý deň smejem na tom,čo si mi povedala,že som malinká:-DDDDD

shakt

....nooo este sa odlepit a pohnut...Shakti do prdele odlep ten kufor a padaj!! :)))))))))))))
Dobre ludia ved klud,uz idem...:)

shakt

Guten Morgen! :)
Taaak prijemny dnik vsetkym,nevykrikovat na Shakti ako na psa,dnes tu nebudem,idem sa poflakat trosken :))
Jaaj vcera som cestovala s takym mladym sympatickym nemcom,nevedela ani ň po slovensky,normalne som mu rozumela,posprechovali sme,ja trosken on dost :))) jaaj,no ale pointa,moc sa mi nemcina ako jazyk nepaci,ale ten chalanisko mal taku krasnu cistu nemcinu,radost pocuvat, normalne lahodila mojmu usku,siel do Brna na nejaky koncert alebo co :)))
tak caume....
a ten maly partizan Etka..no veeed cosi vymyslim na nu :))

katty19

ešte sa opravím, to, čo som napísala o mojej rodine nie sú blbosti, blbosť je to, že som to tu napísala, nemala by som

tak pááááá:)

katty19

včera som už bola moc unavená, ale toto bude zrejme dlhodobé, tak sa na čas vyparím, potom trepem blbosti, ako andula tu píše, ale to je bez mojej urážky, to je fakt, nikdy sa nesmiem príliž unaviť (možno viete prečo), no teraz je to nevyhnutné, tak končím, nebojte, neskor sa ozvem

inak prajem dobré ránko