Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
moji rodičia majú len tri deti:) a máti neurobila školu, lebo sa musela starať o svojich mladších súrodencov, to by ma naštvalo, keby si niekto pomyslel, že sa jej nechcelo, lebo jej sa chcelo až moc, ale nemala k tomu podmienky
aj takto prichádzam, ako veľmi chcem brániť tých mojich dvoch zmatkárov, ktorí už dávno spia, hmmmmmm
idem už spať, na moju rodinu v budúcnosti nešahať!!!
dobrú noc už po stííí krát:)))))
a Samuško, neviem, prečo to zatvárajú tú vodu, ono to bude zrejme predsa tou šetrnosťou, vieš, základná rodina, počkaj, spočítam to, ....., ....., 52 ľudí, viem, že bývajú aj vačšie, ale tak mákli si tí moji rodičia, predsa, ja a moji bratia máme vysoké školy a to moja mama nemá ani maturitu, zato vie dojiť kravy a je suprováááá, tak vieš, ak chceš, dokážeš, aj keď viem, že si to tak vobec nemyslel, hodilo sa mi to povedať, dobrú noc:)
a ideme spať, lebo zajtra nám treba behať smiešne poobliekaným:) a ešte rozprávať v cudzom jazyku, to bude zase zážitok:))) tak ja idem , tak teda idem no, tak pááááá
Ako, ty si tie zábery nedostala?
Dobrú noc Samko:-) Poslal si ešte niečo?hmmm ja som starý zvedavec,nezaspala by som bez toho aby som to nevidela:-))) Takže sa vypínam a prepínam....páááá
Máš pravdu, to čo som ti poslal si pozri zajtra, lebo by si nezaspala. Zatiaľ papapá.
Nabudúce budem voliť iného!!!
rozmýšlam...nejdeme spať?:-))
bodze majinké chudatenko:-((( To je hrozné týto primátori:-)
Naposledy vydýchlo potom ako dopilo z fľašky mlieko. Samozrejme, že sme ho zakopali. Primátor odmietol predniesť prejav, tak sme to urobili v tichosti. :)))