Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

Shaktulka...zabudla som sa ti poďakovať za ten kompliment:-)))))) Inak výšku mám 164cm!!! to nie je málo:-DDDDD

ethel

Dobré ránko,alebo radšej krásny dník:-))))
Shaktuška,trošku si to prehnala s tou vílou:-DDDDD A tej energie tiež nemám až tak vela,to som sa len dorábala aby si si nevšimla ako ma trasie:-DDDDD A ty máš v očiach niečo tak pekné,že tebe sa nedá pozerať inam.Ja nechápem,prečo sa ti chlapi pozerajú do výstrihu:-))))))))) Je síce fakt,že je na čo kukať:-)))),ale som žena a oči ma zaujmú vždy prvé:-))))) Našťastie:-)))))
Ideš kosiť?Teda už asi kosíš:-)))To som robila asi dva razy v živote a raz som si pokosila aj ruku:-))))Taká som šikovná:-))))
Pančuška sa neozýva,lebo už zistila tajomstvá Primorska,objavila skvelé podniky a kochá sa v čašníkoch a plavčíkoch:-)))))))))) Si ju viem živo predstaviť:-)))))))))Pančuška,dúfam,že aspoň na Voz čumákuješ večerom,keď do seba súkaš miešané drinky na terase:-)))))

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Etuska ale to bol kompliment,ze malicka...lebo ma to sokovalo,take malicke milucke ziena ale tolko energie z teba srsalo! To co si na mne videla to nebola hanblivost alebo strach,ale riadny sok! Pripadala si mi ako nejaka dobra vila z rozpravky s tymi rozpustenymi vlastmi a obrovskym krasnym hafom :))
Noo dobre,dost bolo komplimentov hned z rana :))
Vsetci sa ta do istej miery bojime,ale vsetci ta do velkej miery lubime!!
boze to bolo krasne! To zo mna toto vyliezlo?? a hned rano??:))
Neverim!!! :))))))))))))))))))))
Panči sa nam dufam nespalila na slnku a nepobehuje s nejakymi plavcikmi po plazi :))
a este by ma velice teda zaujimalo kde je katusa!!!!???? baba jedna!! sa robi vzacnou?? dobre moja ja tu budem na teba vykrikovat ako si to robila ty! :) a vies preco?? lebo ta mam rada a chybas mi!
vsetci mi chybate,fnuk :(( idem kosit :))) teda chcela by som len sa mi nejako nechce,nejak som zlenivela na tom vylete,to vis nic som nedelala,obskakoval ma moj krasny bunny :))clovek si na dobre rychlo zvykne :))
Prijemny den vsetkym! a usmejte sa!

ethel

Gombík,to keď sa chlap tak uprene pozerá do očí to nie je preto,že je hladný?alebo čo? Aha...hmmm...začnem nosiť okuliare...

ethel

:-DDDDD to sa teším,že nám je všetkým veselo.Mala som do teraz super návštevu,tak som na vás nemala čas a preto si radšej Gombík rýchlo išiel zahrať fucik:-))Bál sa,že by som sa zjavila:-))))Už aj on sa ma bojí:-))))
Shakti,ja to len preto chcem na tebe vyskúšať,aby si ma nevidela takú maličkú:-)))Už teraz chápem,prečo sa dobre cítim pri chlapoch s váhou okolo 90-100.Pocit ochrany mojej maličkosti:-DDDDD

shakt

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
jaaj gomco...
u mna maju zachytny bod presne tam chlapi a bez hanbi-nehanebnici jedny,cumia rovno na prsia a nezakryvaju to tak gentlemantsky ako ty gomco :)))))))))))))))))))
ja? a urazit?? nie!!! co si maly??
:)))ale tak prosit o odpustenie mozes!! na kolenach,bozkavat moje nozicky,psimi ocami skucat a kupovat velkolepe luxusne dary!
kludne gomco,ak mas na to chut, mozes,branit sa nebudem!! Myslim to prosenie! :)))))))))))))))))
a kde je zas ta baba jedna,katuska?? urcite caka kym na nu niekto zapiska!:))
fiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu katty hybaaaaaaaaj sem,dnes mi sibe!:)) a nema mi s kym!dufam ze sa rada pridas!!:))
a Etka mam ta pozdravit :)od workoholicke zajaca:))

gomez

...ááále prd neodolali!:) Zase také pevné sebavedomie nemám:))) Ale ty by si to ako švárna deva mala poznať. Tak teda: keď sa ti muž uprene pozerá do očí je znakom len jednej veci - že by sa ti najradšej pozeral do výstrihu a tak radšej našiel pevný záchytný bod v očiach.

gomez

...že problém?! Že ty si sa teraz urazila ako stopka od šampusky?! Že to ťa moja zlatá budem prosiť o odpustení? Že ako si to móžem opraviť? :))