Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktulka...zabudla som sa ti poďakovať za ten kompliment:-)))))) Inak výšku mám 164cm!!! to nie je málo:-DDDDD
Dobré ránko,alebo radšej krásny dník:-))))
Shaktuška,trošku si to prehnala s tou vílou:-DDDDD A tej energie tiež nemám až tak vela,to som sa len dorábala aby si si nevšimla ako ma trasie:-DDDDD A ty máš v očiach niečo tak pekné,že tebe sa nedá pozerať inam.Ja nechápem,prečo sa ti chlapi pozerajú do výstrihu:-))))))))) Je síce fakt,že je na čo kukať:-)))),ale som žena a oči ma zaujmú vždy prvé:-))))) Našťastie:-)))))
Ideš kosiť?Teda už asi kosíš:-)))To som robila asi dva razy v živote a raz som si pokosila aj ruku:-))))Taká som šikovná:-))))
Pančuška sa neozýva,lebo už zistila tajomstvá Primorska,objavila skvelé podniky a kochá sa v čašníkoch a plavčíkoch:-)))))))))) Si ju viem živo predstaviť:-)))))))))Pančuška,dúfam,že aspoň na Voz čumákuješ večerom,keď do seba súkaš miešané drinky na terase:-)))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Etuska ale to bol kompliment,ze malicka...lebo ma to sokovalo,take malicke milucke ziena ale tolko energie z teba srsalo! To co si na mne videla to nebola hanblivost alebo strach,ale riadny sok! Pripadala si mi ako nejaka dobra vila z rozpravky s tymi rozpustenymi vlastmi a obrovskym krasnym hafom :))
Noo dobre,dost bolo komplimentov hned z rana :))
Vsetci sa ta do istej miery bojime,ale vsetci ta do velkej miery lubime!!
boze to bolo krasne! To zo mna toto vyliezlo?? a hned rano??:))
Neverim!!! :))))))))))))))))))))
Panči sa nam dufam nespalila na slnku a nepobehuje s nejakymi plavcikmi po plazi :))
a este by ma velice teda zaujimalo kde je katusa!!!!???? baba jedna!! sa robi vzacnou?? dobre moja ja tu budem na teba vykrikovat ako si to robila ty! :) a vies preco?? lebo ta mam rada a chybas mi!
vsetci mi chybate,fnuk :(( idem kosit :))) teda chcela by som len sa mi nejako nechce,nejak som zlenivela na tom vylete,to vis nic som nedelala,obskakoval ma moj krasny bunny :))clovek si na dobre rychlo zvykne :))
Prijemny den vsetkym! a usmejte sa!
Pihviždi pá
dobrú noc prajem mojej Ivanke!(to keby ťa napadlo sem nakuknúť)
Gombík,to keď sa chlap tak uprene pozerá do očí to nie je preto,že je hladný?alebo čo? Aha...hmmm...začnem nosiť okuliare...
:-DDDDD to sa teším,že nám je všetkým veselo.Mala som do teraz super návštevu,tak som na vás nemala čas a preto si radšej Gombík rýchlo išiel zahrať fucik:-))Bál sa,že by som sa zjavila:-))))Už aj on sa ma bojí:-))))
Shakti,ja to len preto chcem na tebe vyskúšať,aby si ma nevidela takú maličkú:-)))Už teraz chápem,prečo sa dobre cítim pri chlapoch s váhou okolo 90-100.Pocit ochrany mojej maličkosti:-DDDDD
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
jaaj gomco...
u mna maju zachytny bod presne tam chlapi a bez hanbi-nehanebnici jedny,cumia rovno na prsia a nezakryvaju to tak gentlemantsky ako ty gomco :)))))))))))))))))))
ja? a urazit?? nie!!! co si maly??
:)))ale tak prosit o odpustenie mozes!! na kolenach,bozkavat moje nozicky,psimi ocami skucat a kupovat velkolepe luxusne dary!
kludne gomco,ak mas na to chut, mozes,branit sa nebudem!! Myslim to prosenie! :)))))))))))))))))
a kde je zas ta baba jedna,katuska?? urcite caka kym na nu niekto zapiska!:))
fiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu katty hybaaaaaaaaj sem,dnes mi sibe!:)) a nema mi s kym!dufam ze sa rada pridas!!:))
a Etka mam ta pozdravit :)od workoholicke zajaca:))
...ááále prd neodolali!:) Zase také pevné sebavedomie nemám:))) Ale ty by si to ako švárna deva mala poznať. Tak teda: keď sa ti muž uprene pozerá do očí je znakom len jednej veci - že by sa ti najradšej pozeral do výstrihu a tak radšej našiel pevný záchytný bod v očiach.
...že problém?! Že ty si sa teraz urazila ako stopka od šampusky?! Že to ťa moja zlatá budem prosiť o odpustení? Že ako si to móžem opraviť? :))