Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

jaaaaj akoze by neodolali co?? a potom ze ja som namyslena,to ano!!
:)))) dik billiho gaťéza urcite pozdravim! :))))))))))))))))))
DOVIDENIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
UJOOOOOOOOOOOOOOOOO GOMEEEEEEZ!!!
:)))))))))))))))))))))))))))))))

gomez

Tak teda šaktulka DOOOOOVIIIIIDEEENIAAA TEEETAAA!:))) Že pozdravujem všetkých. A hlavne billiho gaťéza, pretože mi to tu už 3xzamrzlo. Tak ahojky!

shakt

jaaaaaaj :)))))))))))))))))))))))
dnes akosi nemate zmysel pre humor, nikto sa nechce bavit tuto s narusenou Shakti:))))))))))))))
suchari!!bleee hanba vam!! :)))))

shakt

:))))))))))))))))))))))))))))))))
tie slnecne okuliare ti k comu akoze boli dobre??? pomohli?? ci aby ti ta krasa nevypalila zrak???
:))))))))

shakt

ved preto gomco,lebo to by mohlo byt dost neprijemne:))))))))))))))
hlavne teda asi viac pre tvojho partnera:))))))))))))))))))))))))
no ako mas?? ako vidim oslavy si prezil aj ked len s odretymi..cim odretym?? uskami??:))))))))))))))

gomez

Pomaly pôjdem. Idem si dnes povytriasať sádlo na focik. Keby mi náhodou pajšle roztrhalo tak som v biskupiciach, majú tam šumné sestričky. Minule som tam musel po budove behať so slnečnými okuliarmi:)))A to som bol len na chirurgií:))))

gomez

ahoj šakti!!!:))) Bodaj by mi na cikule nechet narástol, keby som sa nepozdravil! To by som si nedovolil ani na schôdzi drobnochovateľov!:)
Tak teda ahojky dievčence!

shakt

Booze bola som s byvalou kolegynou na pizzu...ludia tej sa klapačka nezavrela celu hodinu!!! :))))))))
normalne mi to bolo smiesne a na konci sa ma opytala prosim pekne- A ty co nic nevravis?? som vybuchla do takeho smiechu,ze kukala nechapavo.a akoze kedy preboha???:))))))))))))))))))))))