Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
co? nieco s perom??:)))))))))))))
a co budeme robit v nocnej Etka??
nejake neslusne vylomeniny???
juj idem! :)))))))))))))))))))))
Idem akurat tak spat,sama do studenej posteli:( fnuk aj v truhle bude tusim teplejsie!
:)))))))))
..taký páv,keď sa dvorí samičke rozprestrie svoj nádherný pestrofarebný chvost(:-DDDDDDDDDDDD) a natiahne krk a vydáva zvuky....:-DDDDDDDDDD
keďže si Gombík myslí,že bol v minulom živote páv,ako prvé ma napadlo...:-DDDDDDDD radšej budem pssst čo ma napadlo...
Shaktulka,prívarok ostal:-)))) Všetci sa vrhli na pizzu:-))) Tak poď,autobus ti určite nejaký ide a večer pôjdeš somnou do nočnej:-))))
:)) gomco napis ako si sa znemoznil nech sa Shaktulka zasmeje!! prosiiiiiiiiiiiiiim!
:)))) Etka tekvicovy privarok?? sakris,este je?? zeby som dosla na obed :))) co jedna naviac to sa ti strati :)aj toho maxi psa ti za to vyvencim :)))
gomco a ty nemozes niekedy prist tak tichucko milucko?? to musis vzdy s velkym buchotom,krikom hned vo dverach nas zvozis ako male deti... :)))))
takže dnes som robila pizzu(dva druhy) a ešte aj tekvicový prívarok.Pizza už neni....a ani som ju neokoštovala.Deti som vyhodila von,lebo skákali po posteliach...nervy moje.....
návštevu mám už druhý týždeň! A to sú vegetariáni!
:)))))))))návšteva sa prišla k vám naobedovať?:))))))))))
Čo porábam? Konečne som si sadla,návšteva obeduje a ja mám čas na vás....
a čo sa ti stalo Gombíček?:-)))))