Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

:-)))))))))) len nech pracuje a nech nemá čas na nič iné:-)))))))Kludne to zval na mňa,veď on ma pozná:-DDDDDDD A keby dačo,zvýšim hlas,začnem kričať a bude tichoooooo.

shakt

No a teraz si prosim podrobny opis tych fesnych zachranarov!!!!!
:)))
na sono? a co moja? nieco vazne? hej aj ja som mala ist,dr.ma zabije akosi som sa na to vykaslala....ale pssst :))

shakt

Jasnacka ze nas miluje aj zboznuje,len struha velkeho frajera a snazi sa to zamaskovat,co sa mu samozrejme nedari!!! boooze ved je to tak vidno!:))))))))))))))))))))))))))
nie bunny sa to nema ako dozvediet, pracuje ako divy- duracelko :))))))))))))))))))))) aaaaa keby daco,zvalim to na teba Etka ze ma kazis,lebo ja som dobrucke a slusne dievcatko! pche!
:))))))) dufam ze mozem?!ved tebe vsetko odpusti :))

ethel

Kašli na spanie,pôjdeš skôr večer.:-))))Ja som tiež chcela spať,ale dá sa to,keď si tu?:-))) A za hodinu idem na sono,takže nemôžem,lebo by som nevstala...

ethel

Našťastie sa to Bunny nemá ako dozvedieť:-)))))))))))))ňňň
Tak sadaj na autobus a poď,bude sranda:-))))))))))))))
Gombík nás miluje? ooooooooh,to je dobre...aj zbožňuje?:-))))))))))

shakt

Etka zasvacuj ma!!!! prosiiiiiiiim
:))))))))))))))))))))))))))))))))
nechcela som ist spat nahodou??? a co ja uz viem?:))))))))))))))

shakt

Do prdele!!! Tak idem!!!:))))))))
jasne ze mu to nepoviem co si?! tuk tuk??:))))))))))))))))))))))) uz len akoby sa to dozvedel prosim ta??:))))))))))))))))))))))))))))
noooo tak myslela som to druhe, péro:))))))))))))))))))))))))))))
gomco nas nezabije,lebo nas zboznuje,miluje,sme jeho najoblubenejsie smrtelničky :))))

ethel

perom či pérom si mala na mysli:-)))))))))))))))))))))))
V nočnej ťa zasvätím do najtajnejších medicínskych tajomstiev:-)))))))A okrem iného tam máme vela krásnych záchranárov,ale to Bunnymu nehovor:-))))))))))))))))))))