Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
vobec nie som ňňň...dosralôa som tolko veci
ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň ňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňňň
ze SEKS :DDD
caf Katuska, kym som dopisala svoje litanie..bola si tu..
dievcata, dievcata :DDD. Eti, normalne Ti zavidim, tusim by som isla zase :)-ň. No nic, kupim stan a o tyzden pojdem kuknat G -UNIT/a :DDD.Alebo Zofiu ? Ozaj, Shaktulik, nechces ist so mnou na chatu ? Nefalsovane zahorie ...parada..pivo, komare..Trochu mi sibe, ale mam dobru naladu (ziaden doping !!!!). Predvcerom som chodila po dazdi a nie som chora, tak sa divim..MILUJEM dazd.Uz 2 dni nad sebou rozmyslam a nechapem, ako som mohla dovolit svojmu mozgu take reakcie..alebo to nebol mozog, ale ♥ ? Mam vycitky svedomia..mozno je to dobry signal..Trochu mi sibe..trochu dost. Chce sa mi revat, ale nejde to..A PRITOM TO TAK VELMI POTREBUJEM. vIEM, ZE ROBIM DEBILINY, ALE VZDY TO VIEM AZ VTEDY, KED JE NESKORO..kurna, caps lock :DDD
Ahojte:) som taká rada, že vás spoznávam, ste naozaj úžasní.
stačí mať pár priateľov...
keď sa nemáme chuť smiať, keď nás lásky zrádzajú...
oni neprestanú za nás bojovať:)
a tak to je, tak to skutočne je:)
prajem nádhernú noc plnú romantických snov:) pá a netrápme sa, ja neprestanem bojovať:)
ešte si tu? Lebo ja sa popri tom balím...
Tak prijemnu dovolenku Ethel a treba kupovat vacsie tangace,nech nerezu :-)
Kto sa uz len na mna mohol pytat? Nie neprejde,ale ako"sa"hovori,to je jedno...
vcera v noci som bola mimochodom"u vas" Ethel..
mám takú cestovnú horúčku,že mi úplne vypína a je mi do plaču a chce sa mi kričať,nič neviem nájsť...
ooooo...som doma...ale len do zajtra noci..potom pofičím tam,kde Pančuška obdivovala nádherné pláže:-DD
Samko,dúfam,že si ok.....dúfam,ak nie napíš do mailu....
Shakti,napínaš nás ako moje tangáče?:-))) Počkáme,určite to prejde! Niekto sa pýtal,čo je s tebou...
LUBIM VAS. Idem do hajan