Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

vy moje zlatíčka ušaté, ja vás asi zjem:) počujte, dnes ste mi všetci napísali, to je veľká chvála pre vás:) ešte mi napísala aj kamarátka z BA, ide prísť na dovolenku, hneď do vedľajšej obce, zbožňujem vás všetkých! mňam:)

gomez

Panči, tak keď pôjdeš s tým sáčkom okolo poravín, tak mi prosím niečo kúp, lebo ja už chodím po kanáloch a aj to v noci.:)))

shakt

Verime,ze Ethel sa to nakoniec podarilo, nasla vsetko a nic nezabudne.Napadlo ma,ze si velmi zasluzi dovolenku :-)
inak,vy nepoznate inu destinaciu len tu jednu? :-)

gomez

...hnusná gravitácia:) Ahoj panči! Nič si z toho nerob. To je len tým nízkym tlakom. Veď vieš, že to nieje také, ako to vyzerá:))

panča

Cafme sa..babulky, to co mi, je nema nic so Zdravim . Je to nieco, cez co neviem prejst a potrebujem to dostat von. Viem, ze zivot je nadherny -ale mam tu hnusnu okovu, ktora ma stale taha dolu. Ste zlate, mam Vas rada.

Shakti, pytal sa na Teba Samko

shakt

panči ty?? ty si nedosrala nic!!a prestan sa uz obvinovat,na to som tu ja!!kukaj na mna-ja budem tvoje meritko dosratosti, tak vysoko nikdy nikto nedosiahne:-))
a ako vzdy som sa nedozvedela kto sa na mna pytal,ale je to presne tak ako som si myslela,nikto..a chodte do prdele vsetci s nadejou a blbymi frazami,to prejde,vsetko raz prejde...
kazde rano sa prebudzam a cosi mi bolestne chyba,cast zo mna...ruka?noha?