Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Je tu ešte niekto?
Dobru noc vsetkym a sladke snicky ♥
damaxulka moja, už som neprišla, zaspala som, predstav si...
teraz idem ešte von, Zuzka sa už na teba teší:) dopili sme ranné vínko a ideme sa prejsť, zajtra poobede zavolám
krasne Katuska ♥
Samko, Etka je u niekoho z rodiny, ozve sa asi az zajtra.
samko, neviem...
Pozrite, čítajte, čo som napísala pred polrokom:
Pri všetkej zdravej kritickosti, zvládnem to!
"Ostanem stáť, sužovať sa nad biedou osudu, alebo vstanem, pozbieram posledné sily a zabojujem?
Chápem, provokujem všetky svoje mentálne schopnosti; nepoznám riešenie ako ovládnuť chaos v mojom živote.
Všetko sa musí dostať do povodného stavu. S tým sa ale neuspokojím. Ak som už musela toľko trpieť, pojdem ešte ďalej. Zájdem tak vysoko až útrapy dnešných dní spadnú len do prchavého temného sna. Naučím vtáky spievať, zem dýchať, hviezdy tancovať... Kvety a zvieratá budú mojimi priateľmi, spolu prekročíme priestor a čas a vyrazíme do rozprávky. Tam nám bude spolu fajn.
Hrám sa so slovíčkami. Čo všetko je schopné podvedomie akceptovať, ak mu informácie vysielam primerane a bez príkazov. Život sa stáva krajším.
Tak teda, mám túžbu, milé moje podvedomie, chcem byť šťastná. Prosím, zariaď to.
Vidím zástup všetkých malinkých darov, talentov, schopností do mňa vložených začínať jedno velikánske poslanie. Idú ma zachrániť. A ja im verím. Určite to dokážu.
Toto je moj svet. Fantázia, predstavy, letmé manévre v hraniciach reality.
Dokonalý svet. Dokonalé vyznania. Svet hier, nových nádejí, dobra, všetko v jedinom slovíčku Budúcnosť.
Čo bolo, bolo. Čo bude, už existuje. Semiačko v zemi nevidno, a predsa, je reálnou predzvesťou niečoho skutočného. Ako moj sen, moja túžba, moje veľké šťastie.. uzrieť svetlo sveta!
Dnes.... som šťastná, moji milí, som šťastná:))ňňň Prečo? Žijem, ožívam a prežila som to:) Ďakujem
A kde sú Shakti a Ethel?
no vidíš, keby sme vedeli... Práve bola u mňa na návšteve damaxy s dcérou, dali sme si kávu, popili trocha červeného vínka:) a bolo nám spolu fajn. Želám každému krásny deň plný príjemných prekvapení.:)
♥
som doma poslednych 10 minut a nikde nikto..
Prajem krasny dnik. Dnes tu cely den nebudem. Drzte sa . Lubim Vas ♥