Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

gomez

...je ale pravdou, že k niektorým modelom nebol pribalený návod na používanie a spôsob zapojenia:))) Na vyžiadanie však bude dodaný, prípadne predvedená manipulácia priamo u konštruktéra:)))))))

shakt

no mna si robil urcite na nejakej akcii pod parou gomčo!!vsak preboha ako si mohol cosi taketo stvorit??si sa vysantil,co? a riadne teda!! :-)))vsak jasne,kazdy vyrobca sa brani reklamacii a bude presvedcat do odpadnutia,ze to je predsa funkcne!!eeeee neni gomčo,nefunguje to, prud to vybilo v celom meste,na baterky to tiez nejde a iskry to,kope kazdeho kto sa toho dotkne..tak co s tym? nepotrebnym tovarom? uz fakt len do srotu :-)))

shakt

gomčo ty uz radsej nepi to pivko,potom kukaj co stvaras :-))) pozri co si z nas vytvoril,teda ja jedina mam reklamaciu!!
:-))

gomez

shakti, ja vás ľúbim všetkých takých, aký ste:)))vy za svoje neresti nemôžte, veď ja som vás stvoril!:))))))) Ale nebojte sa, hodíme sa k sebe, veď som vás stvoril na vlastnú podobu:)))))))))
thunder,...........ide so mnou niekto pivko?

gomez

:)))zo mňa ten sakel radšej dole nedávaj:))) boh vie, čo všetko sa mňa nalepilo:)))))))))))))))))))odpad z odpadu:)))))))

SHAKTI

Tak a som spat...spat o 12 rokov v minulosti...
Som vravela,na buduce mi vsetci verte ked nieco hovorim,kto ma pozna "líp než já???"
Nie som anjel,nikdy som nebola,nikdy nebudem a ani byt nechcem!!Dobro ti prinesie iba bolest,dobro nas znici samich.Kto by vydrzal s dobrym clovekom? Nevydrzi to ani sam so sebou a prejavi sa jeho zla stranka,jeho zle druhe ja!
Takze spat 3mesiace na zaciatok- som zla,ublizujem vsetkym okolo,nezasluzim si nic dobre a nie som anjel!
Tak..
Hore ma nechcu a dolu uz vobec nie,aj sam satanáš ma vyhnal z pekla:-))) moja dusa bludi a nepatri nikam,som nicim bez mena,tak to jsem ja!! :-) kto sa neboji nech jde ke mne blíž :-)
Zabilo ma dobro,laska a bolest...
Ludia naucme sa byt k sebe benevolentni...sme iba ludia,omylni, robiaci chyby,ovlada nas strach,neistota..nevieme co bude dalej a ci vobec nieco bude...Boh ma odmietol prijat medzi seba,diabol ma odmietol milovat..boze boze co budem robit?? nik ma nesce :-)))
Robime chyby,to sme my,ludske cervy... sme chvilkami dobri a chvilami zli.. sme to my..ten kto ta dokaze lubit,milovat taku aka si,ten vie co je to laska. Odpustenie existuje,odpustila som sama sebe,ten kto nedokaze odpustit nech pozrie najprv na seba,ci nikdy sam neurobil ziadnu chybu,ci nikdy nezlyhal, neklamal,neurobil nic za co by ho ini tvrdo a nekompromisne bez sanci nedosudili..kazdy podme byt sebec!!! kazdy sa ideme starat len sam o seba!! O tom je predsa zivot,pridame sa k davu, budeme sa hnat za tym,za cim vsetci... Niekto sa teraz tam hore za mna hanbi..
:-((( Milovala som iba raz v zivote a naposledy! Uz nikdy viac,uz nikdy to nedokazem,som bez srdca a takto idem dalej...
Katuska zjedz nas,ale bacha-z panči a gomča si daj najprv dolu sáčok!! :-)))