Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

p

:DDD
takze super...je to tu zase. Ale mozno to tak ma byt..nespim, aby som si uvedomila..a ja som si aj :DD. Kurna, v podstate som taky statny clovek, ze az. VRRRRRRRRR, od zajtra -no vlastne uz je zajtra , lebo je novy den -zacnem menit vela veci. Viem, ze neporazim to, co mi podraza nohy, pretoze sa toho bojim..ale nieco urobim. Napr..no to bol napad :DD, dufam ze ho nebolo vidiet. Dobre, nejdem slubovat, lebo sluby sa mi kopia -ked nastolim zmenu, ohlasim. Nemam rada nesplnene sluby, takze ked otvorim oci (dufam, ze sa mi podari ich zavriet), tak zacnem.Ze pol stvrtej ..co sa menil cas ? :DDDDD
Tak kym neumrem na unavu, chcem Vam len povedat, ze Vas vsetkych lubim a som rada, ze Vas mam. ♥♥♥

p

..a je to tu..unavena a nemozem zaspat. Hodila som si nocnu jazdu mestom, ale nepomohlo. Zvlastne, ako ma vie 1 vec rozladit a zneistit tak, ze vidim uz vsetko cierne. Myslela som, ze uz je to prec, ale asi to nikdy neprejde. no co uz..aspon som si pozrela mesiac..o par dni, resp. noci mame spln

panika

mali sme malu tortu..kurna, ani sme ju nemvsimli. Asi to tu vzdam..kedze som uz nemstratena, mala by som ist pozriet, ten program..

Vsetkych Vas lubim a dakujem za vsetko (koho sa to tyka, tak vie..vedia teda). BRU ♥