Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

pančuška, ty si ako blesková strela, mňa toľko blbostí pokope hádam ani nenapadne:) pančuška, napíš mi v maily, ktorý vlak ti to ušiel, keď si taká smutná, skúsim sa nad tým zamyslieť, rovnako spisovateľ zo včera by mi mohol niečo napísať:)
babušky moje, ale vy už nevymýšľajte toľko s tým smútkom, to musíte predýchať, sledujte, náááádych, a výdych a opať náááádych a výdych...
človek sa nesmie ZAKÁZANÉ je tápiť sa!!!!! vezmem varechu a dobijem vás, že toľko blbosti pokope vidím, menšia blbosť je ísť sa v zime opaľovať!

ŽIVOT JE NÁDHERNÝÝÝÝÝ........:)))))a naozaj!:))))) a s humorom, vážení, s humorom!!!

p

bruuuuuuuuuuuuuuuuuu
dnes som nevidela velky voz...a mozno uz ani nikdy neuvim ..ja so taka blba , az to boli. LUBIM VAS

p

a este nieco
priatelia su ti, ktori zostavaju, aj ked cely svet uz odisiel...som stale tu a v podstate sa nikam nechystam.
Ak mozes, kludne mi doveruj a ja tu budem stzale pre Teba ♥

pančitka :d

idem radsej prec..ale ak chces, naozaj mozes travit tieto 2 tyzdne so mnou...a keby sa nasiel este niekto, nech sa ozve

Ludenkovia moji, tak velmi Vas lubim ♥♥♥. myslim na Vas v Tychto dnoch, ktore bolia a otvaraju stare rany...a rany buduce. pridu, neviem sa branit a ja sa mam taky obrovsky strach ako nikdy. Predtym som si ho neuvedomovala -teraz uz hej. tak strasne sa bojim, ze by som radsej bola mrtva. V zivote som nemala taky strach. opisovala so HOPG..skoro ako nadej. Fakt Vas velmi lubim ♥♥♥

pančitka :d

fakt so vsetko dokaslalala..a to sa vyjadrujem slusne. tak strasne sa bojim toho, co pride, ze som stratila to, co nestihlo prist

Shaktulik, mas maila