Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

bububububu katuska sa rozjela!! :-))
taaaaaaaak gomčo zda sa ze tych reklamacii bude viac!! :-))nie život ma nenasral, nasrala som sa ja,sama seba...tak vidis, postav sa do radu,medzi tych co je im zo mna spatne,na grc...a este len bude! :-))

gomez

...no soudruzi z NDR asi někde udělali chybu!:)) Tak s týmto som nerátal, že sa produkty budú samé hodnotiť. Budem asi zrejme musieť nastaviť úroveň sebareflexie aby sa dostala z červených čísiel:)))))

katty19

áno, staroba postupuje, hormóny sa konečne upokojujú, chvála Bohu, no už som skoro bláznila z toho kopca, niekto mi to čudne namixoval

tak vidíš, šaktuška, poďme sa všetci sťažovať, akí sme otrasní, napríklad ja, no otras, ti poviem tiež, goméz, no ani nehovorím, pančuška, ha, to isté, ledva prešla merítkom kvality, ethelka, no tak to je podobná babizňa ako ty, tak čo ešte chceš?

SI OTRASNÁ?????? ÁNO, SI, A JE MI Z TOHO ŠPATNE!!!:)))))))))))))

shakt

:-))) no daj moja...daj este nieco!!!
pomaha...poznas ten pocit??? presne ako pred 12 rokmi,ked ti psychicka bolest rozozerie cele telo zvnutra,modzog mas nakasu,srdce z kamena...len jedno ma mrzi, ze ten koli ktoremu som sa postavila,si toto nezasluzil a vlastnou vinou som sa vratila spat,jednoducho to nezvladla...nech zije sebaznicenie! Radsej nicit seba ako inych!!!

katty19

no, si úplne nebezpečnááá, normálne sa ťa bojím a silná triaška ma vracia na zem, normálne fuj, šakti, fuj, proste ty si hrozný prípad, no ten, kto ťa robil, mal zrejme veľké problémy, otras...
chceš ešte pridať? možem, kľudne, ja sa rada pridám k tvojím príspevkom, ak ti to urobí dobre:)

shakt

:-)))))) no do prdele!! a to hovoris az teraz??? tak v tom je chyba!!! to nemozes vyrabat taketo komplikovane vyrobky a este ich dodavat bez navodu na pouzitie a zapojenie!!!geniov je na svete strasne malo!!! Alebo to bol zamer vyrobcu aby mohol sam zapajat a skusat svoje modely??
:-))NAVAL TEN NAVOD!!! :-))ale vsak kto by uz mna chcel zapojit a pouzit?? take nebezpecenstvo si nikto nevazme na triko! :-))

katty19

predstavte si, trocha som si pospala, takto poobede, ale damaxy hovorí, že múdro robím, tak to už nechám posúdiť skúsenejšej, čo ja, taká mladica mladáááá hlúpučkáááááááá:)