Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

mis.

Prosím vás, neviete mi niekto povedať, kde na nete by som si mohla objednať knihy? Nemôžem nikde zohnať: "Miluj svoj život" od Hayovej. Ďakujem.

shakt

gomčo radsej zdrhol,tolko reklamacii sa mu zosypalo!! :-))
zdrhli vsetci,hovorim,so mnou to nik nevydrzi...ani ja sama...

katty19

no to by aj mňa zaujímalo, či je v kine, ja som tu predchvíľou dojedla takú sladkú porciu pudingu a piškót s ovocím, ale ako v kine som si nepripadala, tak teraz sa mi to už pletie, zaseeeeee, zase som nepochopila niečo a potom budem trpieť, lebo som si to pomýlila s kinom, či nie? beda mi, zase príde tisícka:(

shakt

:-)))))))))))))))))) jojo strojcek...nejak zhrdzavel :-)))
presne tak-fyzicku bolest zvladnem- odskusala som si to pred rokmi,celkom pohoda,ale uz treti krat v zivote ma zabija psych.bolest...ale najhorsie je,ked si ju sposobis sam....do tretice vsetko dobre,sa hovori..no neviem ci dobre...

shakt

neupozornia nas dopredu,ze to bude boliet,ale vieme to,ze to bude boliet, vieme to ze to doserieme,tak preco tomu uverime a skusame to???budeme to skutocne skusat dovtedy kym nas to nezabije???
panča ty akoze ides pri nas jest?? co si v kine ci co?? :-)))))))))))))))))))))))))

katty19

nie, ženy nemajú rozum, im sa tam len otáča taký strojček, ale na tieto krízové vecičky sme neboli naprogramované, boli sme naprogramované znášať len fyzickú bolest, toť porody a tak:)