Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
katty, ja si neviem ale predstaviť, že by som z nich mala pribrať.... keď pribratie nezvládam už teraz, čo by bolo potom?... A neexistujú nejaké lieky, ktoré by som mohla brať len podľa potreby? Posledné 2 týž. mám o seba vážne strach.
tá chuť ublížiť si... keď to začalo prechádzať až sem, nikdy som nečakala a utlmila som sa liekmi, vtedy som už mala vážny strach zo seba a zo všetkého
áno, mala som chuť si ublížiť
takže najprv, ja beriem lieky už sedem rokov, bola to katastrófa na začiatku, ale vidíš, idem ďalej; áno, budú sa ti smiať, nebudem ti tu klamať, budú ťa mať za akoby "podčloveka" opať ťa nebudem klamať a priberieš, z týchto liekov sa priberá, ale jedno ti poviem, život v tých stavoch je o jednej veci, asi vieš, na ktorú myslím; daj to do poriadku, a chudákov si nevšímaj, to nie ty, ale oni sú úbohí primitívi, nikdy nezabudni!
katty, mala si niekedy "chuť" si ublížiť?
katty, ja o psychiatrovi premýšľam, jedného tu máme, teraz mal 2 týž. dovolenku, v pondelok nastupuje... ja sa ale bojím tých "ich oblbovákov", že sa z nich strašne priberá... ale cítim, že potrebujem aj psychiatrickú pomoc. Hanbím sa za to. Nikto ma totiž nechápe, všetci si myslia, že som cvok, že sa len ľutujem.... a pod.
strach, riešila by som to skor inak, lieky na spanie nie sú na každý deň, ak máš dnes ťaživé neprekonateľné myšlienky, daj si, samozrejme, ale, ak by si chcela nabehnúť na každodenné utlmovanie liekmi na spanie, ďaleko by si nezašla; IBA VTEDY SA BERÚ LIEKY NA SPANIE, KEĎ SA INAK NEDÁ!!! Ak to pretrváva príliž dlho, potom psychológa zameň za psychiatra, terapie ti nepomožu.
katty, ja to už nerobím pre nejakú túžbu po štíhlosti, už je to závislosť, a práve z tej sa neviem dostať:(
problémy s jedlom vychádzajú z nedostatku poznania o vlastnej jedinečnosti, niečoho sa zľakneme, následne sa zľakneme sami seba, nechápeme svoju reakciu a prisúdime jej veľkú doležitosť
ľudenka moji, TOTO NIE! naša hodnota je o niečom inom! ak by bola iba taká úbohá, tak to tu možme rovno všetci zabaliť!
katty, bulímia... a Rivotril, asi na ukludnenie.. Myslíš, že keby som bola celý víkend na liekoch na ukludnenie, keby som spala, že by to bolo lepšie a prešla by tá chuť ublížiť si?