Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Chápem, moja, chápem, psychiater predpisuje lieky, ale popri tom je človek, ktorý ťa počúva a rovnako ako ty hľadá riešenie. každopádne jedno posedenie a dohodnutie sa na ďalšom postupe ti može pomocť. Urob to, urob ďaleko viac pre uchovanie svojho duševného zdravia, s takýmito problémami sa nežije ľahko. A keby si priam mala stáť za dverami a tých lekárov "obťažovala", urob to! stojí ti to za to! rásny pokojný život stojí za to aj sa trocha pokoriť.

strach

2 strach, a bude mi ten psychiater potom "na niečo", keby som tam chodila- nie kvôli liekom? Mohol by mi nejako pomôcť?

2 strach

to je na psychiatrovi co spravi, ci ti lieky predpise alebo nie. inak si myslim, ze nie zo vsetkych AD sa pribera. fakt by bolo dobre to s tym psychiatrom prebrat a dohodnut sa.

strach

katty, ja sa snažím liečiť, mám aj skvelú psychologičku, ale nestačí to... Psychiater je len na to, aby mohol predpísať AD, alebo funguje aj ako psychológ, kedy AD predpísať nemusí? Neviem, či ma chápeš..

katty19

strach, si uvedom, práve tieto tvoje problémy okolo jedla treba riešiť, to sa liekmi na spanie nedá do poriadku:( neboj, človek je akýsi bulo, prežije všetko, minimálne ísť sa vyrozprávať, ale volila by som už psychiatra a na liekoch sa ďalej dohodnúť s ním, ja nepoznám všetky možnosti, ale viem, že nikto ťa do ničoho nútiť nemože, SI SLOBODNÁ, AJ KEĎ SI V PROBLÉMOCH

strach

katty, moje myšlienky na smrť sú kvôli postave, závislosti na jedle, anorexii, bulimií, ja fakt neviem, ako by som zvládla pribratie, keď aj 100g mi robí problém:(... a veľký.. Takže keď Ti bolo najhoršie, dala si si tbl., aby si si neublížila, alebo si skúšala aj niečo iné? A veľmi ďakujem za pomoc.

katty19

no, prvé kilá som začala priberať asi po štyroch mesiacoch liečby antidepresívami, každopádne, treba ísť za psychiatrom a opýtať sa na možnosti

katty19

AAAALE, strach, teraz počúvaj! Opať žijem, opat som šťastná, ja ti to neviem ani opísať, znova cítim tú radosť zo života. Váha sa mi dostáva do povodného stavu a kvalita mojho života bude mnohokrát vyššia, ako iných, tých ktorí neprežili, ktorí sa možno uškŕňali. A to bude trefná sadisfakcia za ľudskú hlúposť.

2 strach

myslim si, ze ak ich budes uzivat len kratkodobo, kym ich budes potrebovat, tak z nich nepriberies, resp. nepriberies tolko ze by to bolo na tebe poznat.