Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

strach

2 strach, keby boli aj také AD, tak by som bola šťastná... i keď moc sa mi do tých liekov "nechce".. nechcem fungovať na liekoch:(

katty19

strach, neverili, nemohli tomu uveriť a tak k mojmu problému aj pristupovali, v tom čase som si nezaslúžila iné ako krik, nemala som to doma ľahké:(

strach

katty, a tvoji rodičia vedia o tvojich problémoch? Naši si myslia, že som už ok- čo sa týka jedla, netušia, že je to oveľa horšie, a k tomu začali myšlienky na smrť, ublížiť si, pojesť lieky, rezať sa:(

2 strach

osobne si myslim, ze by si mala ist k tomu psyciatrovi, aspon to skusis. ved za to nic nedas. porozpravate sa o liekoch, nieco ti urcite vyberie, nejako sa dohodnete, ale urcite tam chod. nemas co stratit. mozes len ziskat. a myslim si, ze radsej trosku pribrat, ale byt stastny, ako nepribrat a zit v utrpeni. hlavne ked sa budes menej sledovat, tak si to ani neuvedomis, ak aj nahodou priberies. a ako som uz povedal, myslim si, ze su aj AD, z ktorych sa nepribera.

strach

katty, ďakujem. Máš pravdu.. a užila si tie lieky "na spanie" aj vtedy, keď si cítila, že "to" na Teba ide, alebo už keď to bolo moc silné?

strach

2 strach, veď to je to, neviem, ako by mi mohol psychiater ináč pomôcť.... len so psychologičkou nám to samé nejde... aspoň keby sa dali nejaké tie tbl. podľa potreby..

katty19

čože by si neprežila! prežiješ! len musíš poznať postup, oddychuj, relaxuj, pozri si telku, choď von a ak by bolo zle, vieš, čo máš užiť; potom budúci týždeň tam už choď a žiadaj pomoc, mladé, krásne dievča si zaslúži viac ako premýšľať nad sebastríznením

2 strach

nemozem hovorit o vsetkych psychiatroch, ale ja mam taku skusenost, ze psychiater predpisuje skor tie lieky ak sa chces porozpravat, uprednostnil by som psychologa. ale da sa aj so psychiatrom, ale podla mojho nazoru je lepsi psycholog-na rozhovor. co vlastne ocakavas od toho psychiatra? co si predstavujes, ze ako by ti mohol pomoct? mas vobec nejaku predstavu? a k tym liekom - podla fakt by si nemal/a na nic cakat, niekedy to naozaj bez liekov nejde. kasli na to, ze priberies, proste sa nesleduj, nevaz sa, mysli na to ze chces byt zdrava/y a potom, ked sa ti to zlepsi a lieky vysadis a nahodou zistis, ze si pribral/a tak potom sa s tym urcite bude dat nieco spravit a beznym sposobom.