Chcem si umyť ruky

katty19

celkom mi to ide, možno si nadvýšim ladku:) bože, ja som taká šikovnáááá:) no čo, keď mi to nikto nepovie

si tam pančuliatko?

katty19

Dobré ránko:) Dnes som doma. Idem sa už naozaj seriozne učiť, teda dúfam:) ak niekto príde, rada sa pripojím

panik-a

panču vyhodilo zo siete..kedze je amater, trosku trvalo, kym jej bolo umoznene, aby sa vratila..

Mily Filaga, jedno dieta nemam doma a to druhe nepustim k PC..tak asi tak. Ale vraj mi zaplatia k narodeninam liecenie ..netusim ake :D. Ale teraz vazne..vdaka za americke kriminalne serialy, nik ma nevyhadzuje od PC..vdaka vypadku som si aj ja pozrela NCIS..dufam, ze mačka je v pohode, ze prezila bambinovy sok.

Shakti, cakam, ze sa mi ozves, ja som totiz nemozna..ako si si mphla za tych par mesiacov vsimnut

a pre vsetkych..zacinam mat akusi/y nizku hladinu cukru, tak sa laskavo ukazte, lebo zaleziem do cukrarne a nikomu nic nedam..ale zase trepem, kam by som chodila -bez vas mi je smutno. Tak sa pekne ukazte, rozdame si papierove tanieriky a pekne sa podelime s tortickou..

Idem spat, uz mam kde..Tak dobru noc a lubim vas ♥♥♥

katty19

mne je skutočne ľúto každého trpiaceho, ale niektoré situácie... sa nedajú porovnať; len cez utrpenie druhých sa možme opať zobudiť, lebo toto je ťažký spánok, si myslím

katty19

Smutnej šakti odporúčam ísť si prečítať "rakovina - fakt sa to už nedá zastaviť?" neviem, niekedy pomáha vyháňať svoju vlastnú bolesť prizeraním sa na utrpenie druhého