Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
No, zle mi je už dlho, neviem, ako dlho to môžem riešiť Lexaurinom, aby som si naň nenavykla... nemám ho totiž ani predpísaný od odborníka... :(
strach nic sa ti nechce to sa stava sem tam kazdemu...nerob somarinky ved zivot je krasny, len treba najst podstatu zivota, zivot prinasa radosti, ale aj starosti, ja ich mam tiez a ked niekto povie, ze ich nema tak klame... Co sa ti vlastne stalo?
je to normálne, proste sa nakopilo, vtedy sa nám žiada nežiť, ale keď si človek dobre oddýchne, potom sa na problém budeš pozerať aj keď nie úplne ale trocha inak; neboj sa, tento stav moc dobre poznám
Vôbec sa v sebe nevyznám.. chcem zomrieť, ale ani nechcem:-(
ahoj, strach, samozrejme, ja som tieto stavy riešila s liekmi na spanie, depresia sa momentálne u teba vyhrotila a myšlienky potrebujú uniknúť, je to normálne, vezmi si tabletku na spanie a kľudne si pospi, keď chceš, aj do rána
a ak chceš, možeme sa ďalej rozprávať
Mam chut ublizit si, neviem co mam robit, ci by nebolo lepsie dat si nieco na spanie, od rana mi je zle, teraz sa to znova vystupnovalo... snazim sa "na to" nemyslieť, ale nič nepomaha, tie myslienky nejdu stopnut:(
práve som dostala od mami veľký biely gladiol; sem sa s peknými zážitkami, aspoň nejaké človek za deň prežije, či nie?
starajú sa o mňa, tak som si ich vycvičila týchto mojich rodičov, vždy keď prídu zo záhrady majú povinnosť mi priniesť kvietky a tak to aj dodržiavajú:) a mám na stole aj strapec hrozna:) u nás hore, na Liptove, si vieme tieto bobulky vychutnať, my vám zase pošleme čučoriedky, chcete?
áno, o učení, len už pomaly z toho kockatiem, chi:)
čo porábaš?
jasne, ze si sikovna jahôdka a kludne navys (hovoris o uceni ?)
nič?