Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

máš pravdu, 2katty, sú to ťažké časy, nezmazateľné z pamati, navždy vo mne, navždy pripravená pomáhať depresívnym, to poznanie je úplne vryté do mňa

2 katty

da sa to tak povedat. ja som si uz vopred vyberal ludi, s ktorymi sa o tom budem rozpravat a s ktorymi nie lebo ked clovek potrebuje pochopenie a nedostane ho ked to cakal a potreboval, tak to vie cloveka este viac potopit.

2 strach

co sa tyka tych ludi, tak v tom s vami suhlasim. je tazke najst cloveka, ktory ta pochopi. najlepsie ta pochopi clovek, ktory tym sam presiel.

2 strach

tak prave preto tam chod. aby si vedele ake mas moznosti, ci su aj take lieky alebo nie. ja ta chapem, ze nechces byt moc na liekoch, ale uvedom si jednu vec, ze ked to inak nejde tak budem radsej na liekoch ako keby mam trpiet. tie lieky zvysia kvalitu tvojho zivota a o to tu ide. radsej zit kvalitny zivot na liekoch ako nezit vobec. nebudes jedina, ktora tie lieky bude brat a su ludia, ktori ich beru cely zivot a vobec to na nich nie je poznat. ved o tom, ze budes brat lieky budes vediet len ty a nikto iny.

katty19

nuž, nie všetci si možme dovoliť taký "luxus", byť pochopení v našom trápení; ale ak vidíš pred sebou aj niečo iné (priateľa, rodinu, ...) tak sa musíš dať do poriadku

katty19

strach, ani si neuvedomíš, že nejaké užívaš, podľa mojho názoru a mojej skúsenosti, nebadám nejaké zmeny