Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
prid ked budes moct a chciet.
máš pravdu, 2katty, sú to ťažké časy, nezmazateľné z pamati, navždy vo mne, navždy pripravená pomáhať depresívnym, to poznanie je úplne vryté do mňa
Prídem neskôr, prepáčte:(
da sa to tak povedat. ja som si uz vopred vyberal ludi, s ktorymi sa o tom budem rozpravat a s ktorymi nie lebo ked clovek potrebuje pochopenie a nedostane ho ked to cakal a potreboval, tak to vie cloveka este viac potopit.
2strach, máš svoju skúsenosť?
co sa tyka tych ludi, tak v tom s vami suhlasim. je tazke najst cloveka, ktory ta pochopi. najlepsie ta pochopi clovek, ktory tym sam presiel.
tak prave preto tam chod. aby si vedele ake mas moznosti, ci su aj take lieky alebo nie. ja ta chapem, ze nechces byt moc na liekoch, ale uvedom si jednu vec, ze ked to inak nejde tak budem radsej na liekoch ako keby mam trpiet. tie lieky zvysia kvalitu tvojho zivota a o to tu ide. radsej zit kvalitny zivot na liekoch ako nezit vobec. nebudes jedina, ktora tie lieky bude brat a su ludia, ktori ich beru cely zivot a vobec to na nich nie je poznat. ved o tom, ze budes brat lieky budes vediet len ty a nikto iny.
nuž, nie všetci si možme dovoliť taký "luxus", byť pochopení v našom trápení; ale ak vidíš pred sebou aj niečo iné (priateľa, rodinu, ...) tak sa musíš dať do poriadku
katty, naši by to nikdy nepochopili...
strach, ani si neuvedomíš, že nejaké užívaš, podľa mojho názoru a mojej skúsenosti, nebadám nejaké zmeny